Gurbetçi Aracında 10 Kilo 300 Gram Eroin Çıktı

İpsala Sınır Kapısı’nda gurbetçi aracında yapılan aramada yaklaşık 750 bin TL değerinde 10 kilo 300 gram eroin maddesi ele geçirildi.Türkiye’den çıkış yapmak üzere gümrük sahasına giren Türk uyruklu G.D.’nin kullandığı, Türk...

İpsala Sınır Kapısı’nda gurbetçi aracında yapılan aramada yaklaşık 750 bin TL değerinde 10 kilo 300 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Türkiye’den çıkış yapmak üzere gümrük sahasına giren Türk uyruklu G.D.’nin kullandığı, Türk uyruklu M.D. ile Hollanda uyruklu O.D., P.D. ve A.D.’nin ise yolcu olarak bulunduğu araç durduruldu. Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü görevlileri tarafından şüphe ve risk analizi kapsamında x-ray cihazına sevk edilen araçta detaylı arama yapıldı. Arama çalışmalarında narkotik dedektör köpeği TİNA da katıldı. Dedektör köpeğin aşırı tepki verdiği otomobilin arka tamponu görevliler tarafından söküldü. Tamponun sökülmesiyle birlikte gizli bir bölme ortaya çıktı.

Gizli bölmede ise piyasa değeri yaklaşık 750 bin TL olan 10 kilo 300 gram eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak araç sürücüsü G.D. ile M.D. ve O.D. gözaltına alındı. Gümrükteki işlemleri tamamlanan şahıslar İpsala’da adliyeye sevk edildi.

Şahıslardan G.D. mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri