Güngör İnşaat'ın engelli rampası örnek oldu

İnşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan Muzaffer Güngör İnşaat'ın Akşemsettin Mahallesi'nde inşa ettiği binanın engelli rampası örnek gösteriliyor

İnşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan Muzaffer Güngör İnşaat'ın Akşemsettin Mahallesi'nde inşa ettiği binanın engelli rampası örnek gösteriliyor. Güngör İnşaat'ın şehrin farklı noktalarında bulunan çok sayıda konut projesi bir bir hayata geçiriliyor. İnşaat firmasının sahibi Muzzaffer Güngör, projeleri ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

Güngör, "Firma olarak sektöre hızlı bir giriş yaptık. Aynı anda bir çok projeye imza attık. İnşaat sektöründe ciddi bir hareketlilik sözkonusu. Konya inşaatta öncü. Dolayısıyla şehrin potansiyeli firmalara da yansıyor. Şu an Akşemsettin Mahallesi'nde inşa ettiğimiz binanın anahtar teslimini gerçekleştirdik. Mülk sahipleri memnun kaldı. Kaliteden ödün vermiyoruz. Binada kaliteli malzeme kullandık. Belediye yetkilileri binanın engelli rampasının fotoğrafını çekti. Rampa örnek oldu. Engelli kardeşlerimizin rahat etmesi için rampanın eğimini düşük tuttuk" açıklamasında bulundu.

"Yazır bölgesinde, Erenköy ve Karaaslan Mahallesi'ndeki projelerimizin yapımı da devam ediyor" diyen Güngör, "Konya'nın konut ihtiyacı var. Dolayısıyla biz de bu ihtiyacı kapatmak için yeni projeler hayata geçiriyoruz. Firma olarak sektörde kısa sürede önemli mesafe katettik. 48 dairelik bir konut projesiyle daha ilgileniyoruz. Firma olarak büyümemizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

KERİM ATICI merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri