Güney: Hedefimiz 3. Lige çıkmak

Konyayı Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Sarayönü Belediyespor'da Başkan Mehmet Güney, hedeflerinin 3. Lig olduğunu söyledi

Konya’yı Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Sarayönü Belediyespor'da Başkan Mehmet Güney, hedeflerinin 3. Lig olduğunu söyledi. Transfer çalışmalarını sürdüren Sarayönü Belediyespor’da hedef belirlendi. Tarihinde iniş ve çıkışların olduğu Sarayönü Belediyespor’un yaklaşık 10 yıldır bulunduğu liglerde hep zirve mücadelesi verdiğini bununda sosyal faaliyetler bakımından yeterli seviyede olmayan Sarayönü’nde büyük bir heyecan kasırgası oluşturduğunu kaydeden Güney, “Yılın birkaç ayı dışında futbol Sarayönü’nün birinci gündem maddesi oluyor. Sarayönü ilçesi Sarayönü Belediyespor’un elde ettiği başarılarla gündeme geliyor. Hem takımımızın elde ettiği başarılar hem de ikili ilişkiler sayesinde Sarayönü Belediyespor Konya basınında spor sayfalarının manşetlerini süslüyor. Bu imajı oluşturmak kolay değil” dedi.

Geçmiş yıllarda önemli çalışmalara imza atıldığını kaydeden Güney, “Sarayönü Belediyespor’un başarısı ve geldiği nokta her kesim tarafından takdir ediliyor. Yaşanan bazı şansızlıklar nedeniyle son iki sezonda hedefe ulaşamadık. Ancak bu sezon işi şansa bırakmayacağız. Teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı tamamlama noktasına geldik. İç transferde anlaşmaya vardığımız 12 oyuncumuz var. Konyaspor ve Konya Şekerspor altyapısında oynayan ve yaşı dolan oyuncular Sarayönüspor forması altında tecrübe kazanacak. Dış transferde ise kaliteli isimleri kadromuza dahil ettik. İlk maça çıkana kadar transfer çalışmalarımız sürecek. İlk etap çalışmalarında meydana gelebilecek aksaklıklar ve eksiklikleri gidermek için takviye yoluna gidebiliriz” diye konuştu.

Yeni transferlerle daha güçlü bir ekip haline geldiklerini ve hedeflerinin 3.Lig olduğunu belirten Güney, “Transfer için çok acele etmeyerek seçici davranıyoruz. Kuracağımız takım seyredenlere zevk verecektir. Elimizden geldiğince maddi ve manevi destek veriyoruz. Bundan sonrası teknik heyete ve oyuncularımıza kalmaktadır. Yeni sezonda taraftarlarımızın ve yöneticilerimizin daha dikkatli davranması gerekiyor. Küçük hataların karşılığı büyük oluyor. Son iki sezonda gerekli dersleri çıkardık. Kulüpleşme anlamında önemli mesafe kat ettik. 2010 yılında ki Sarayönü Belediyespor ve Sarayönü ilçesi ile şimdiki arasında çok fark var” dedi.Tesisleşme konusuna da değinen Başkan Güney, Sarayönü Belediyesi’ne ait olan Cumhuriyet Parkı içerisinde ki pansiyonun kulüp binası ve tesis olarak kazandırıldığını belirterek, tamamen koltuklandırılan İlçe Stadyumu tribünlerinin üzerinin tamamen kapanıp, sezona yetiştirilmeye çalışılacağını kaydetti.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri