Güney: Formamın hakkını vereceğim

Konyasporun yeni transferi Ahmet Gökhan Güney, kısa sürede takımdaki arkadaşlığın en üst düzeye çıktığını söyledi. Güney; Bu formanın hakkını verebilmek ve yeterince terletmek istiyorum dedi

Yeni sezon hazırlıklarının tempolu ve yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden yeni transferlerden Ahmet Gökhan Güney, kısa süre olmasına rağmen takımda arkadaşlığın en üst düzeyde olduğunu ve bunun da uzun ve zorlu lig sezonunda kendileri için en önemli avantaj olduğunu belirterek, amaçlarının beklentileri karşılamak olduğunu sözlerine ekledi.
Çalışmaları değerlendiren Ahmet Gökhan Güney,“Hazırlıklarımıza Pazartesi günü başladık ve beşinci günü geride bıraktık. Çalışmalar tempolu ama iyi bir şekilde ilerliyor. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oluyor. Bunun yanı sıra geçen sezon önemli başarılara imza atmış pırıl pırıl genç oyuncularımızda var. Kısa süre olmasına rağmen şunu söylemekten çekinmiyorum. Takımımızda inanılmaz bir arkadaşlık var. Bu da bizim uzun ve yorucu lig sezonunda en önemli avantajımız olacaktır. Buna inanıyorum. İnşallah bu güzellikler artarak devam edecek. Camiamızın beklediği güzel günleri yaşayıp, yaşatacağız. Bunda bizimde katkımız olursa çok seviniriz” dedi.
‘Şehir takımlarının dinamiklerini harekete geçiren taraftarlarıdır’ diyen yeni transferlerden Ahmet Gökhan Güney, sözlerine şöyle devam etti: “Konyaspor taraftarının ne kadar büyük ve camia için önemli olduğunu dışarıdan takip ediyorduk. Onların şartlar ne olursa olsun bizleri desteklemesini istiyoruz. İnşallah özlemlerini dindireceğiz. Taraftarın yanı sıra şehrin dinamiklerinin de harekete geçirilmesi gerekiyor. Taraftarı, takımı, şehri yönetenleri aynı hedef doğrultusunda çalışırsa hedefe ulaşılır. Böylece de şampiyonluğa uzanırız. Şampiyonluk tabi şu an için ağızdan kolay çıkıyor ama bunun için herkesin mücadele etmesi gerekiyor.”
Ahmet Gökhan Güney, ‘Öncelikle ilk hedefim aldığım paranın hakkını verebilmektir’ derken “Bu formanın hakkını verebilmek ve yeterince terletmek istiyorum. Geçen sezon benim pozisyonumda çok iyi oynayan Alvaro Mejia Perez vardı. Onun yerini doldurup daha iyi bir noktaya getirmek istiyorum. Geçen sezon çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım vardı. Eğer ki Konyaspor geçtiğimiz sezon Erdinç abi gibi Alvaro Mejia Perez gibi oyuncuların yükünü azaltabilseydi daha iyi bir noktada olurdu. Gençler daha rahat hissederlerdi kendilerini.  Haftalar ilerledikçe genç oyuncularda baskı olmuştur diye tahmin ediyorum. Bu sezon daha yeni ama daha iyi olacaklarına inanıyorum. Konyaspor yine bu lige damga vuracaktır. İnşallah Konyaspor adına daha iyi işlere imza atarız” şeklinde görüş belirtti.
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri