‘Güneşli yarınlar için elimi siz tutar mısınız?’

14 yıl önce löseminin getirdiği zorluklar ile savaşan çocuklar ve ailelerine bir hafta armağan etmek için yola çıkan LÖSEV, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası'nın 14.sünü bu sene hayata geçiriyor.

14 yıl önce löseminin getirdiği zorluklar ile savaşan çocuklar ve ailelerine bir hafta armağan etmek için yola çıkan LÖSEV, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası'nın 14.sünü bu sene hayata geçiriyor. 30 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek hafta kapsamında tüm yurtta çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Konya'da da LÖSEV gönüllüleri Camlı Köşk'te biraraya gelerek Anıt alanına kadar yürüdü. Yürüyüş öncesi  açıklama yapan İç Anadolu Bölge Sorumlusu Elif Kahraman, bu yıl "Güneşli yarınlar için elimi siz tutar mısınız?" sloganıyla yola çıktıklarını belirtti. Hafta kapsamında tüm Türkiye'de birbirinden farklı etkinliklerin gerçekleştirileceğini kaydeden Kahraman, "LÖSEV'in önderliğinde 90 ülkede 177 kanser kuruluşu tarafından tanınan hafta dolu dolu geçecek" dedi. Basın açıklamasının ardından gönüllüler, Atatürk Anıtı'na yürüyerek çelenk bıraktı.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri