Güneş: İsrafı bitireceğiz

Gazetemizi ziyaret Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuklu Belediye Başkanı adayı Ahmet Ziya Güneş, “Bizim yönetimimizde Selçuklu’da israf dönemi sona erecek. Tüm vatandaşlarımız yönetime dahil olacak” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuklu Belediye Başkanı adayı Ahmet Ziya Güneş, CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Güneş ve Çobanoğlu Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı işleri Müdürü İbrahim Büyükeken ile bir araya geldi.
KAYNAKLARI HALK İÇİN KULLANACAĞIZ
Ziyarette çalışımları ve projeleri hakkında bilgiler veren Güneş, “Selçuklu da ne olacaksa herkesin onayıyla, katılımıyla ve iradesiyle olacak. Bütün projeler vatandaşı dinleyen, anlayan, katılımcı, şeffaf belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirilecek. Tüm kamusal kaynakları, halkın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda kullanacağız. Hayat pahalılığını giderecek tüm tedbirleri alacağız Barınma, gıda, ulaşım gibi gündelik hayatta ihtiyaç duyulan tüm alanlarda, daha kaliteli hizmeti, daha düşük fiyata sağlayacağız. Demokrasiye inancımız tam. Merkezi yönetimle uyum içinde olacağız. Biz Selçukluya hizmet için geliyoruz. Devletimizin bütün kurumlarıyla uyumlu bir şekilde Selçukluyu büyütmek için çalışacağız” diye konuştu.
SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri