Gündüz: 2023 vizyonuna 2017de ulaşabiliriz

AKP Genel Merkezi tarafından organize edilen Türkiye Buluşmaları sürüyor. Milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları ile vatandaşı bir araya getiren programa konuşmacı olarak katılan AKP İstanbul Mill

AKP Genel Merkezi tarafından organize edilen ‘Türkiye Buluşmaları’ sürüyor. Milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları ile vatandaşı bir araya getiren programa konuşmacı olarak katılan AKP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. İrfan Gündüz; “Böyle giderse Türkiye 2023 Vizyonu’na 2016 – 2017’de ulaşır” dedi.
AKP il ve ilçe teşkilatları ile genel merkez arasındaki kaynaşmayı arttırmak ve hükümet politikalarının daha iyi anlaşılabilmesi için genel merkez tarafından organize edilen “Türkiye Buluşmaları” devam ediyor.
Alâeddin Keykubat Konferans Salonu’nda düzenlenen programa AKP Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AKP Konya Milletvekilleri Sami Güçlü, Hasan Angı, Mustafa Kabakçı, Hüsnü Tuna, Ali Öztürk, Ahmet Büyükakkaşlar, Muharrem Candan ve Kerim Özkul’un yanı sıra Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, AKP İl yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ile gençlik ve kadın kolları yönetimi ile birçok vatandaş katıldı.
İLK DEFA GELİRİMİZ GİDERİMİZDEN FAZLA
Konuşmasının büyük bir bölümünde AKP iktidarının icraatlarını katılımcılara hatırlatan İrfan Gündüz, AKP’nin hiçbir zaman vatandaşının başını öne eğdirecek bir tutum içinde olmadığını söyledi. Türkiye’de cumhuriyet tarihinde bu yıl ilk kez gelirin giderden daha fazla olduğunu kaydeden Gündüz; “Bunun sonucunda Torba Yasası’nı çıkardık. Borçlarınızdan faizleri sildik. Ana borcunuzu da 5 yılda ödeyebileceksiniz. Bu yasa aynı zamanda Türkiye’de dengeli ve sağlam bir bütçe çıkardığımızın da bir kanıtı aslında” ifadelerini kullandı.
 “2023 VİZYONU’NU 5-6 YIL SONRA AŞARIZ”
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından konan ‘Türkiye’nin 2023 Vizyonu’ konusunda da konuşan AKP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. İrfan Gündüz, söz konusu hedef ile Türkiye’de 2023’te muasır hedefleri aşacağının altını çizdi. Fert başına 30 bin dolar hayalini gerçekleştirme amacında olduklarını belirten İrfan Gündüz; “Türkiye’de güzel bir hava yakaladık. Böyle giderse 2023’te ulaşmayı planladığımız hedefe 2016 ya da 2017’de ulaşırız. Bugün sağlıkta kast sistemini kaldırdık. Yeşil Kartlılar da dahil olmak üzere devlet ve özel hastaneleri herkese açtık. 30 tane ambulans helikopterimiz var. 2 kişilik hastane odalarımız ve refakatçilerle birlikte hastalarımız, 5 yıldızlı otellerde kalır gibi tedavilerini olabiliyor. 74 ilimizi duble yollarla birbirine bağladık. Kazaları en aza indirdik’ dedi. Bu başarıda bir sebebinin de direksiyonda devletin değil özel sektörün olması olduğunun altını çizen İrfan Gündüz; şeker, kâğıt ya da tekstili o zamanlar eline bıraksaydık durumumuz bugünkü Yunanistan’ın halinden farksız olurdu” dedi.
ANAYASA TAMAMEN DEĞİŞECEK
AKP iktidarından rahatsız olan bazı kesimlerin darbelerden medet umduğunu belirten AKP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. İrfan Gündüz, yargının baskıları, muhalefetin tavrı ve darbe planları ile AKP’ye açılan kapatma davası yüzünden Türkiye’nin 200 milyar dolar kaybettiğinden sitem etti. Gündüz; “Türkiye önüne bir sürü engel çıkarıldı. Bu engeller olmasaydı Türkiye en az 5 kat daha fazla büyürdü” dedi. 12 Haziran’da yapılacak Genel Seçimleri’nin kendileri için çok önemli olduğuna işaret eden İrfan gündüz, halkın 12 Haziran’da vereceği destek ile yamalı bohça haline gelen Anayasanın tamamen değişeceğini dile getirdi. Bunun için yeterli sayıda milletvekili çıkarmaları gerektiğinin altını çizen Gündüz; “Bunun için herkese, hepimize büyük görevler düşüyor. İnanıyorum ki sizin çabalarınız ve milletimizin teveccühü ile AKPmiz yine tek başına iktidar olacak” diye konuştu.
AKP Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’un AKP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. İrfan Gündüz’e günün anısına bir hediye vermesi ile program sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri