Gündem genel kurul ve transfer

Atiker Konyaspor’da sezonun tamamlanmasıyla birlikte hareketlilik de başladı.Hilmi Kulluk ve yönetimi tüzük tadilatı için seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı alırken teknik direktör Aykut Kocaman ise takımda büyük bir revizyon yapma kararı aldı

. Yeşil-beyazlı ekipte Olağanüstü Genel Kurul üyelerinin 2/3 çoğunluğunun hazır bulunması halinde 12 Haziran 2019 Çarşamba günü saat 18.00'de Selçuklu Kongre Merkezi Konya Oditoryum Salonu’nda yapılacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise ikinci toplantı 20 Haziran 2019 Perşembe günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilicek. Yönetim genel kurul çalışması yaparken futbol şubesi de Aykut Kocaman’la birlikte gidecek oyuncuları ve yapılacak transferleri görüşüyor.

Konyaspor, önümüzdeki sezon kadrosunda önemli ölçüde değişikliğe gidecek

Teknik direktör Aykut Kocaman, yeni yapılanmada kadroyu gençleştirmeyi planlanıyor. Sezonun ikinci yarısında gösterilen performanstan memnun olan 54 yaşındaki teknik adam, geçtiğimiz günlerde yönetimle bir araya gelmişti. Kocaman, Akhisarspor maçından sonra yaptığı açıklamada, kadroda ciddi bir sirkülasyon olacağını ve çok sayıda oyuncu ile yollarını ayıracaklarını belirtmişti.

Konyaspor’da takımın en yaşlı isimleri olan Ali Çamdalı ve Ali Turan ile birlikte Traore, Adis Jahovic, Mustapha Yatabare, Yevhen Opanasenko ve Leonard Zuta ile yolların ayrılması bekleniyor. Kadrodan bu isimlerin dışında da ayrılıkların yaşanabileceği kaydedildi. Yönetim, özellikle kadro maliyeti yüksek olan oyuncuları zarar etmeden elden çıkarmayı planlıyor.

Konyaspor’da 12 Haziran’da yapılacak genel kurulun ardından transfer çalışmalarının hızlanması bekleniyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri