Günbaş:Kazanmak istiyoruz

Konya Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, Tokatspor maçı öncesi takımı değerlendirdi

Tokatspor maçını kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Konya Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, “Sezonun ilk maçında zorlu bir deplasmana çıkacağız. Her şey yolunda. Sezona iyi hazırlandık. Hazırlık maçlarında iyi bir performans sergiledik. Bu performansı lige yansıttığımız takdirde başarılı olacağımıza inanıyorum. İnşallah iyi bir galibiyetle döneriz” dedi.

ZOR MAÇ OLACAK

Tokatspor deplasmanının zor bir deplasman olduğunun altını çizen Günbaş, “Sonuçta bir il takımı ile oynuyoruz. Bütün şehri arkasına almış bir ekip. Geçen yıl oynadığımız maçta müthiş bir seyirci desteği olduğunu gördük. Yine aynı atmosferin olacağını düşünüyoruz. O nedenle ve sonuçta bir deplasman maçı olması hasebiyle galip gelmek birinci hedefimiz ancak kaybetmemek daha önemli” diye konuştu.

TÜTÜNEKER'E TEŞEKKÜR

Transfer döneminin son günlerinde Torku Konyaspor'dan kiralanan Vedat Bora transferini de değerlendiren Günbaş, “Vedat Bora Torku Konyaspor'a büyük umutlarla transfer edilmiş genç yıldız adayı. Uğur Tütüneker'in prensiydi adeta. Ancak kendisinden rica ettik. Vedat'a ihtiyacımız olduğunu söyledik. Kendisi bizi kırmadı ve Vedat'ı gönderdi. Zaten güçlü bir kadromuz vardı. Ancak Vedat'ın katılımıyla daha güçlü hale geldik. Transfer sezonu boyucna istediğimiz bütün oyuncuları aldık. Genç bir kadro kurduk. Genç ve yetenekli oyuncularla mücadele edeceğiz. Hocamızdan da çok memnunuz. Kendisi gençlere değer veren hem yarışmacı hem de eğitimci kimliği olan bir antrenör. Zaten bizim bir misyonumuz var. Biz Torku Konyaspor'un pilot takımıyız ve misyonumuz Konyaspor'a oyuncu yetiştirmek. Bu doğrultuda Nafi Bilaloğlu'nun çok doğru bir tercih olduğunu düşünüyoruz. Pek çok Süper Lig'de oynayan futbolcuda emeği olan bir isim. İnşallah Nafi hoca ile birlikte Konyaspor'a her yıl daha fazla oyuncu vereceğiz. Hem oyuncu yetiştireceğiz hem de üst sıraları hedefleyeceğiz. Şampiyonuz demiyorum ama en az şampiyonluğu hedefleyen takımlar kadar iddialıyız. Heyecanımız ve hevesimiz yerinde” ifadelerini kullandı.

YUNUS ALTINBEYAZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri