Günbaş: Üye sayımızı artırıyoruz

Konya Anadolu Selçukluspor’da başkan Mehmet Günbaş, Genel kurul delege sayısının artırmaya çalıştıklarını belirterek, “Şehrin ileri gelenlerini ve spor severleri kulübümüzün delegesi yapmak istiyoruz.” dedi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da kongrenin ilk oturumu bugün saat 17:00’de Anadolu Selçukluspor Kayacık Spor Tesisleri’nde yapılacak. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise kongre haftaya Salı gününde aynı yer ve saatte yapılması kaydıyla ertelenecek.

“DAHA GÜÇLÜ BİR YÖNETİM”

Yeşil beyazlılarda başkan Mehmet Günbaş yeni yönetimin yapılacak kongre ardından belirleneceğini belirterek, “Yönetim kurulumuzdan bazı arkadaşlarımız iş yoğunlukları nedeniyle izinler istedi. Aramızdan ayrılacak bu arkadaşlarımızın yerine yeni isimler aramıza katılacaklar. Ayrıca yönetim kurulu üye sayısında da artırıma gideceğiz. Daha güçlü ve daha kalabalık bir yönetimle yeni dönemde takımımızı daha iyi noktalara getirmeye çalışacağız. Bunun gayreti ve çabası içerisinde olacağız” dedi.

“DELEGE SAYIMIZI ARTIRACAĞIZ”

Günbaş, kulübün delege sayısının artırılması içinde çalışmalar başlattıklarını belirterek, “Şehrin önemli isimlerini takımımızın delegesi yapmak itiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız var. Şehre yön veren ve sporu seven isimleri delegemiz yaparak daha güçlü ve şehrini daha da iyi temsil eden bir kulüp olma amacımız var. Bunu da inşallah aramıza katılacak yeni delegelerimiz ile birlikte gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

“TRANSFERLER KONGRE SONRASINDA”

Başkan Günbaş teknik direktör ve iç transfer noktasında ise şu açıklamayı yaptı, “Teknik Direktörümüz ile sözleşmemiz devam ediyor. Kongrenin ardından yine yönetimle oturup konuşacağız. Teknik Direktör konusunun halledilmesi sonrası ise yapılacak görüşmeler ardından oyuncularımız ile masaya oturarak hangileri ile yola devam edeceğimizin kararını vereceğiz. Ardından da dış transfer çalışmaları başlayacaktır.” dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri