Günbaş: Sporcuların eğitimleri önemli

Konyaspor alt yapı takımlarında ve futbol okullarında yer alan sporcuların durumları ile ilgili olarak velilere yönelik bir toplantı yapıldı

Konyaspor alt yapı takımlarında ve futbol okullarında yer alan sporcuların durumları ile ilgili olarak velilere yönelik bir toplantı yapıldı. GGM Teknik Sorumlusu İsmet Karababa, 2009’da göreve geldikleri günden bu yana hem sportif anlamda hem de oyuncu yetiştirme adına yapılan çalışmalarla önemli bir yol kat ettiklerini belirtirken, Konyaspor’da oynamanın bir ayrıcalık olduğunu ifade eden Alt yapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş, sporculardan eğitim öğretimlerine de önem vermelerini istedi.

Alt yapının velilerimize yönelik her sene düzenlediği bilgilendirme toplantısı Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Sporcuların ve velilerinin katıldığı toplantının ilk bölümünde Gençlik Geliştirme Merkezi Teknik Sorumlusu İsmet Karababa tarafından alt yapı takımlarının çalışma programları ve elde edilen başarılar ile ilgili olarak bilgi verildi.

2009 yılında göreve geldikleri andan itibaren sağlıklı bir sporcu yapısı oluşturulması adına çok iyi bir planlama doğrultusunda iyi bir sistem oluşturduklarını belirten GGM Teknik Sorumlusu İsmet Karababa,“Bizlerin hedefi öncelikle Konyaspor’a sonrasında da Türk futboluna iyi bireyler yetiştirmek. Bunun için yönetimlerimizin verdiği destekle bugüne kadar iyi işlere yaptığımıza inanıyoruz. Son sezon 17 oyuncumuzun alt yapıdan A Takım kadrosuna yükselmesi ve burada katkıda bulunması, U19 Takımımızın namaglup bir şekilde Türkiye Şampiyonu olması bu başarılardan birkaç tanesi. Hedefimiz tabi ki bu başarılara daha yenilerini eklemek ve örnek olarak gösterilmeye başlanan Konyaspor alt yapısını daha iyi yerlere taşımak” dedi.

Toplantıya katılan Alt yapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş’ta velilere yaptığı konuşmada, “Konyaspor olarak artık alt yapıdan yetişen değerlerimiz ve elde edilen sportif başarılarla gurur duymaya başladık.  Artık çocuklarımız Konyaspor’da oynamanın ayrıcalığının farkına vardılar. Ona göre davranışlarda bulunacaklar. Saha içerisinde olduğu gibi saha dışında da hem kendilerini, hem ailelerini hem de Konyaspor camiasını en iyi şekilde temsil edecekler. Tabi ki spor yaşantılarının yanı sıra eğitim öğretimlerini de aksatmayacaklar. İyi ve bilinçli bireylerin önceliğinin eğitimden geçtiğini biliyoruz. Bu nedenle çocuklarımızın eğitimlerini de ihmal etmeyeceğiz. Çocuklarımız yetenekleri sayesinde iyi yerlere gelirken, ailelerimizde bunun avantajından yararlanacaklar. Konyaspor alt yapısı olarak daha iyi işler yapılacağından kuşkumuz yok. Gelinen noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri