Günbaş: Kongre sonrasında çalışmalar başlayacak

Konya Anadolu Selçukluspor’da kongre süreci hızlandı. Yeşil beyazlılarda tek aday mevcut başkan Mehmet Günbaş. Başkan Günbaş transfer çalışmalarının ise kongre ardından tamamlanacağını ifade etti.

Konya Anadolu Selçukluspor’da kongre süreci hızlandı. Yeşil beyazlılarda tek aday mevcut başkan Mehmet Günbaş. Başkan Günbaş transfer çalışmalarının ise kongre ardından tamamlanacağını ifade etti.

 

Spor toto 2. Lig’de mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor’da kongre süreci hızlandı. Yeşil beyazlılar da 27 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak kongrede mevcut başkan Mehmet Günbaş dışında bir aday olması beklenmemekte.

“ARAMIZDAN AYRILANLAR OLACAK”

Mehmet Günbaş kongre süreciyle alakalı olarak, “Kongremizi gelecek hafta içerisinde gerçekleştireceğiz. Şu an ki görüntü yönetimde bazı değişikliklerin olacağı yönünde. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle bazı arkadaşlarımız müsaadelerini istediler.Onların yerlerine aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olacak. Talep bir hayli fazla yönetim kurulu üye sayısını artırabiliriz. Ancak henüz net değil. Ancak gelecek hafta içinde bu işi bitirip artık yeni sezon çalışmalarına başlayacağız.” dedi.

“KONGRE ARDINDAN OTURUP KONUŞACAĞIZ”

Günbaş transfer konusunun ise kongre sonrasında bırakıldığını belirterek, “Sözleşmesi biten arkadaşlarımız var. Karşılıklı oturup görüşeceğiz kongre ardından. Eğer iki taraftar birbirinden memnun ise ve anlaşma sağlanabilirse yolumuza devam edeceğiz. Onun dışında şu an için transferde bir gelişme yok. Bu işleri kongre süreci ardına bıraktık. Kongre ardından çalışmalara başlayacağız inşallah.” şeklinde konuştu.

“HOCAMIZIN SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR”

Teknik Direktör İlker Erdem ile ise sözleşmelerinin devam ettiğini belirten Günbaş, “Teknik direktör konusun da söylenecek aslında pek bir şey yok. Hocamız ile sözleşmemiz devam ediyor. Bu konuda herhangi bir tasarrufumuz yok. Yani şu an öyle bir arayış içerisinde değiliz. Ama başta da dediğim gibi bu konuların tamamı kongre ardından netleşecek konular. Öncelikle unu halletmemiz lazım” dedi.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri