Günbaş: Kimse vazgeçilmez değil!

Konya Anadolu Selçukluspor'da dün bazı oyuncuların alacaklarını bahane ederek antrenmana çıkmadıkları ile ilgili haberler gündeme bomba gibi düştü.

Konya Anadolu Selçukluspor'da dün bazı oyuncuların alacaklarını bahane ederek antrenmana çıkmadıkları ile ilgili haberler gündeme bomba gibi düştü. Bunun üzerine yönetim bir açıklama yaptı. Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada “Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta hafta sonunda deplasmada Sarıyer ile karşılaşacak Konya Anadolu Selçukluspor’umuzda Teknik Heyetimiz tarafından hazırlanan olağan çalışma programı devam ederken, bu gün bazı futbolcularımızın antrenmana çıkmak istemediklerini üzüntü ile öğrendik.

Beklemediğimiz ve tasvip etmediğimiz bu gelişme neticesinde yapılan tespitlerle birkaç futbolcumuzun, kulübümüzün normal işleyişini etkiler nitelikte söz ve eylemleri ile bu sevimsiz harekete yön vermeye çalıştığı tespit edilmiştir. Konu ile ilgili gerekli yaptırım ve tasarruf tamamen yönetim kurulumuza ait olup gereği yerine getirilecektir.

Konya Anadolu Selçukluspor Kulübü olarak bu güne kadar söz verilen ödemeler yerine getirilmiştir. Hayret içerisinde gözlemlediğimiz bazı futbolcularımızın Kulübümüzün puan sıralamasındaki yeri ve gelinen noktada ki durumunu bilerek ve gerekli dersleri almayarak Yönetim Kurulumuzu zor durumda bırakmaya yönelik bu eyleme başvurmaları çok anlamsız ve manidardır.

Yer aldığımız Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta bulunan kulüpler içerisinde yapılan araştırmada görülüyor ki en iyi ödeme yapan birkaç kulüpten birisi Konya Anadolu Selçukluspor’dur. Sezon başı vaad edilen ödemelerin %90 oranında gerçekleştiği kulübümüzde, buna rağmen sezon başında buyana gösterdikleri performans ile maç kadrosunda yer alamayan ve kadroda yer almasına rağmen başka kulüplerden teklif aldığını bildiğimiz bazı oyuncularımızın Kulübümüzü zor durumda bırakarak kendi menfaatlerini ön planda tutmaları karşılıksız kalmayacaktır.

Yer aldığı ligde tüm Kulüplerin olduğu gibi gelir sıkıntısı çeken Konya Anadolu Selçukluspor’umuz, geride kalan 15 hafta sonunda ilk kez bu hafta puan olarak gerileyerek düşme potasında yer alırken, bu kadar önemli bir haftada maddi kaygı içinde olan ve önceliğini kendi çıkarlarında gören futbolcularımızın tutumu Yönetim Kurulumuzu ziyadesiyle ile üzmüştür.

Konya Anadolu Selçukluspor kulübü sıkıntılı süreçler geçirse de sezon sonunda kümede kalmayı başaracaktır. Hatta en iyi yerde sezonu tamamlayacaktır. Vazgeçilmez oyuncu yoktur ve giden oyuncularımızın yerleri her zaman olduğu gibi daha iyileri ile doldurulacaktır.  Kamuoyuna saygılarımızla duyrulur” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri