Günaydın, mobilyaları Serin ile taşıyacak

Serin Treylerin 2010 yılında piyasaya sunduğu ve büyük beğeni toplayan Light grubu ürünleri, bu yılda da filoların gözdesi olmaya devam ediyor

Uluslararası mobilya taşımacılığında Kayseri’nin önde gelen firmalarından Günaydın Uluslararası Nakliyat 15 adet Optima Light Treyleri teslim aldı. Firma bu teslimatla birlikte filosundaki araç sayısını 60 adede çıkardı. Günaydın Uluslararası Nakliyat Tic. Ltd. Şti. Sahibi Şükrü Günaydın, neden Serin Treyler’i tercih ettiklerini şöyle açıkladı: “Mobilya taşımacılığı gibi özen ve deneyim gerektiren bu alanda Kayserili üreticilere en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Günaydın Nakliyat olarak ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek ürünleri tercih ediyoruz. Serin Treyler’in Optima Light’ı hem hafifliği hem de dayanıklılığı tercihimizdeki en önemli etken oldu.”

Serin Treyler Stratejik Pazarlama yetkilisi Galip Murat Çelik ise “Günaydın Nakliyat ile son derece keyifli bir işbirliğine imza attık. Çünkü alanında kendini ispat etmiş ve ihtiyaçlarını bilen bir firma ile çalıştık. Optima Light, hafifliği sayesinde tek seferde daha fazla yük taşımaya elverişli bir üründür. Yakıtın en önemli gider olduğu günümüzde, nakliyecilerin maliyetlerini düşürebildiğimiz için son derece memnunuz” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri