Gün çocuklarındı

Niyaz Usta İlköğretim Okulu ve Fevzi Çakmak Anaokulunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde minikler mutluluklarını aileleri ile paylaştı

BİRBİRİNDEN GÜZEL GÖSTERİLER

Niyaz Usta İlköğretim Okulu öğrencilerinin sunduğu 23 Nisan etkinlikleri aileler ve öğretmenleri tarafından büyük alkış aldı. Ana Okulu ile 1.2.3.4 ve 5. sınıf öğrencileri öğretmenlerinin katkıları ile hazırlanan programda birbirinden güzel gösteriler sunarken bu konuda ne kadar başarılı olduklarını bir kez daha kanıtladı. Öğrenciler Melisa Bağcı, Rabia Berva, Şude Akçil ve Burak Baran’ın sunuculuklarını yaptığı programda görev alan tüm öğrenciler görevlerini tam olarak yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken aileleri ve öğretmenleri de kendilerine alkışlarla destek verdi.
Öğrencilerden Mefkure Gürel, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaparken, Ahmet Fatih Sarıbabıççı ve Beyza Gültutar, solo olarak şiir dinletisi sundu. Programda ayrıca Ana Sınıf öğrencileri sabah grubunun folklor gösterisi, 3/F sınıf öğrencilerinin Türkmen kızı oyunu, 3/E sınıf öğrencilerinin koro şiir sunumu, 2/C sınıf öğrencilerinin müzik korosu, 3/D öğrencilerinin Dünya Çocuk Bayramı isimli sunumu, 4/A ve 4/C sınıf öğrencilerinin folklor gösterisi, 2/D sınıf öğrencilerinin piyesi, 3/C sınıf öğrencilerinin kol bastı oyunu, 3/A sınıf öğrencilerinin 23 Nisan isimli şiir sunumu, 2/E sınıf öğrencilerinin flüt korosu, 1/E Sınıf öğrencilerinin folklor gösterisi ve 3/B sınıf öğrencilerinin folklor gösterisi sergilendi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 89. yıldönümü nedeni ile hazırlanan programda aileler çocuklarının gösterilerdeki başarılarını görüntülemek için büyük çaba harcadı.
ANAOKULLU MİNİKLERİN GÖSTERİSİ
Dün bir başka program ise Fevzi Çakmak Ana Okulu’nda düzenlendi. Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı program İzzetbey İlköğretim Okulu Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi ile başladı. Programın diğer bölümünde ise sabahçı, öğlenci ve tam gün öğrencileri öğretmenleri tarafından hazırlanan oyunları büyük bir ustalık ile sergiledi. Öğrencilerin sunduğu şiir, folklor gösterileri, Türk halk müziği dinletisi, çeşitli oyunlar ve gösterileri aileler ve davetliler tarafından büyük alkış aldı. Fevzi Çakmak Anaokulu Müdürü Sevil karaca ise miniklerin sergilediği oyunlarda gösterdikleri başarıdan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.


ALİ SAİT ÖGE
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yaşam Haberleri