Gümrük Ekiplerinden Jammer Ve Gizli Kamera Operasyonu

İstanbul Gümrük Muhafaza ekipleri, internet üzerinden satışı yapılan sinyal kesici (jammer) ve gizli kamera gibi cihazlara yönelik 9 ilçede eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 2 bin 905 adet gizli kamera, dinleme ve jammer cinsi cihaz...

İstanbul Gümrük Muhafaza ekipleri, internet üzerinden satışı yapılan sinyal kesici (jammer) ve gizli kamera gibi cihazlara yönelik 9 ilçede eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 2 bin 905 adet gizli kamera, dinleme ve jammer cinsi cihaz ele geçirildi.

Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve istihbarat Müdürlüğü ekipleri, internet üzerinden gizli kamera, dinleme ve jammer cinsi cihazların satışına yönelik; Avcılar, Bahçelievler, Esenyurt, Fatih, Beşiktaş, Ataşehir, Beykoz, Maltepe ve Ümraniye ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda; 2 bin 480 adet elektronik sigara ve aksamı, 195 adet dinleme cihazı ve tarama ekipmanı, 49 adet gizli görüntü alma izleme ve tarama cihazı, 19 adet elektronik cihaz 1 adet sinyal kesici (jammer), 1 adet araç takip cihazı ve 160 adet muhtelif kaçak eşya ele geçirildi. Toplam gümrüklenmiş değeri 64 bin 788 TL olan 2 bin 905 adet muhtelif ürününe el konuldu.

Kaçakçılık olaylarına karışan kişiler hakkında ilgili savcılıklara suç duyurusunda bulunuldu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri