Gülüç Belediyesi, Mezarlıkta Mevlid-i Şerif Programı Düzenledi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde, Belediye tarafından mezarlıkta Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Gülüç beldesi Örencik Mahallesi'nde bulunan mezarlığa Cuma Namazı sonrasında gelen halk, ilk olarak yakınlarının...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde, Belediye tarafından mezarlıkta Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Gülüç beldesi Örencik Mahallesi'nde bulunan mezarlığa Cuma Namazı sonrasında gelen halk, ilk olarak yakınlarının mezarı başında Kur'an-ı Kerim okuyup dua etti. Mezarlıkta düzenlenen Mevlid-i Şerif'de ise Kur'an-ı Kerim tilaveti okunup dua edildi. Program sırasında vatandaşlara Gülüç Belediyesi tarafından ekmek arası et döner ve gülsuyu ikramında bulunuldu. Gülüç şehir mezarlığında düzenlenen programa yaklaşık 500 vatandaş katıldı.

Mevlid-i Şerif programı sonrasında halk hitaben konuşan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, "Yılda iki kez şehir mezarlığımızda bu programı yapıyoruz. Kurban Bayramı arifesinde de hocalarımız burada Kur’an-ı Kerim okuyup dua ettiler. Kendilerinden Allah razı olsun. Ben sizlerin bir kardeşiyim. Göreve geldiğimiz günden bu yana elimizden gelen imkânlar ölçüsünde Gülüç’ü yeniden imar etmek ve yeni hizmetler kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Tabi ki biz Gülüç’ü sizlerle birlikte imar edeceğiz. Ben bu vesile ile sizlere hoş geldiniz diyor, tüm hemşerilerimin Kurban Bayramlarını canı gönülden kutluyorum." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri