Güldür artık yüzümüzü

Çok uzun zamandır galibiyet alamayan ve evinde maç kazanamayan İttifak Holding Konyaspor bugün saat 20.00’da sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Taraftarlar takımlarından devrenin son iç saha maçında galibiyet bekliyor

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 16. haftasında bugün sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediyesi Stadyumunda oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Kutluhan Bilgiç de müsabakanın dördüncü hakemi olacak. Karşılaşmanın VAR hakemi görevinde ise Özgür Yankaya yer alacak.

TARAFTARINI MUTLU ETMEK İSTİYOR

Süper Ligde kötü günlerden geçen İttifak Holding Konyaspor, maçı kazanarak evindeki galibiyet hasretini dindirmek ve taraftarını mutlu etmek istiyor. 15 puanla 15. sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip zorlu maçtan alacağı galibiyetle devrenin son haftasına biraz daha rahatlamış şekilde girecek.

Antalyaspor’un ve Kasımpaşa’nın puan kaybettiği haftada ateş hattından uzaklaşmak adına alacağı galibiyet Konyaspor’a ilaç gibi gelecek.

İÇ SAHADA KÖTÜ PERFORMANS

Konyaspor bu sezon özellikle iç saha maçlarındaki kötü performansıyla dikkati çekiyor. Yeşil-beyazlı ekip geçen sezonla birlikte Süper Lig'de son 15 maçta sadece bir galibiyet alabildi. Temsilcimiz, söz konusu bu dönemde sadece bu sezonun 6. haftasında Kayserispor'u 90+8'de Jevtovic'in penaltı golüyle mağlup etmişti. 15 maçlık periyotta Konyaspor, rakipleriyle 10 kez berabere kalan Aykut Kocaman'ın ekibi, 4 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip, evinde gol yollarında da büyük sorun yaşıyor. ittifak Holding Konyaspor, iç saha maçlarında 5 gol atarken, kalesinde ise 7 gol gördü.

STOPERDE ALİ TURAN OYNAYACAK

Başakşehir deplasmanında sarı kart gören Boşnak stoper Marin Anicic Trabzonspor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Başakşehir karşısında 4. sarı kartını gören başarılı stoperin yerine Ali Turan’ın forma giymesi bekleniyor. Marin Anicic Trabzonspor maçı öncesinde tüm maçlarda 90 dakika forma giyerek istikrarlı bir performansa imza atmıştı.

MİLOSEVİC SINIRDA

İttifak Holding Konyaspor’da sezonun en başarılı oyuncuları arasında yer alan Deni Milosevic ise zorlu maça sarı kart sınırında çıkacak. Başakşehir karşısında beraberlik golünü atarak takımına çok önemli bir puan kazandıran Boşnak oyuncu sarı kart görmesi halinde devrenin son maçı olan ve deplasmanda oynanacak Alanyaspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri