Gülbaharlı Öğrenciler Yeni Eğitim Öğretim Yılına Şenlik Havasında Başladı

Eğitimdeki başarılarla adından söz ettiren Trabzon Özel Gülbahar Hatun Koleji, yeni eğitim-öğretim yılını şenlik havasında açtı. Yeni dönem nedeniyle idarecilerin öğrenciler için hazırladığı sürprizler, okul kapısında başladı....

Eğitimdeki başarılarla adından söz ettiren Trabzon Özel Gülbahar Hatun Koleji, yeni eğitim-öğretim yılını şenlik havasında açtı. Yeni dönem nedeniyle idarecilerin öğrenciler için hazırladığı sürprizler, okul kapısında başladı. Sabah okul formalarını giyerek heyecanla evlerinden çıkan öğrenci ve velilerini, okul girişinde Nasrettin Hoca, Karagöz ve Hacivat figürleri karşıladı. Daha sonra İstiklal Marşı’nın başlayan ilköğretim haftası etkinliği Gülbahar Hatun İlköğretim Kurumu Müdürü Harun Var’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Ardından ise öğrenciler okudukları şiirler ve söyledikleri şarkılarla törene renk kattı.

    Öğrencilerin en çok ilgisini çeken ise Nasrettin Hoca ve Hacivat Karagöz figürleri oldu. Folklor ekibinin horon gösterileri ile coşan öğrenciler, arkadaşlarının söyledikleri türkülerle hayli neşelendi. Okul bahçesinde hazırlanan şişme oyun parkında çeşitli oyunlar oynayan öğrencilere aynı zamanda çeşitli ikramlar da yapıldı. Okulun minik öğrencileri, ortaokul öğrencilerin elleriyle oluşturdukları tünelden geçerek havai fişekler eşliğinde sınıflarına girdi. Kolejin öğrenci, öğretmen ve velilerini buluşturan etkinlikte herkes unutulmaz anlar yaşadı.

    Yeni eğitim öğretim yılına iyi bir hazırlık yaparak başladıklarını ifade eden Özel Gülbahar Hatun İlköğretim Kurumu Müdürü Harun Var, "Yeni başlanılan eğitim-öğretim yılı hayırlı ve uğurlu olsun. Bütün yıl içerisinde bugün yaşanılan coşku ve heyecanın sürmesini dilerim. Okul olarak kaliteli bir eğitim verebilmek için uzun süren çalışmalarda bulunduk. Kolejimizde birçok yenilik yaptık ve yapılan yeniliklerle daha nitelikli öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz." dedi.

    Okullarına olan ilginin her geçen yıl daha da arttığını dile getiren Var, sözlerini şöyle tamamladı: "Hedefimiz öğrencilerimizi gerek akademik gerekse sosyal alanda donanımlı yetiştirmektir." CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri