Gül: Dinlemeler için düzenli tedbirler alınıyor

Cumhurbaşkanı Gül, dinlemelere dair "Makamım ve odalarımla ilgili böyle bir şey söz konusu değil. Onlarla ilgili çok düzenli tedbirler alınır." dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dinlemeler hakkında, "Benim makamım ve odalarımla ilgili böyle bir şey söz konusu değil. Onlarla ilgili günlük çok düzenli tedbirler alınır. Ama bazı ortam dinlemelerinin olduğunu doğrusu Başbakan bana da söyledi." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye'ye bir ziyarette bulunan, Polonya Cumhurbaşkanı Bronislaw Komorowski ile bir basın toplantısı düzenledi.

UKRAYNA'DA YAŞANANLAR

Ukrayna'da yaşananları değerlendiren Gül, "Türkiye, Ukrayna ve Rusya ile Karadeniz'de komşu olan 3 ülkeyiz. Dolayısıyla bölgemizdeki istikrar, güvenlik, gelişmeler hepimizi birinci derecede ilgilendirmektedir. Türkiye olup bitenleri yakından aktif bir şekilde takip etmektedir. Nitekim Ukrayna'da Parlamento yönetim değişikliğinden sonra Dışişleri Bakanımızı gönderdik ve ilk giden ve temas kuranlardan birisi olduk" dedi.

"BENİM MAKAMIMDA BÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL"

Gül, dinlemelere ilişkin ise, "Benim makamım ve odalarımla ilgili böyle bir şey söz konusu değil. Onlarla ilgili günlük çok düzenli tedbirler alınır. Ama bazı ortam dinlemelerinin olduğunu doğrusu Başbakan bana da söyledi." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri