Gül "Ak Saray" sorusuna cevap vermedi

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gazetecilerin yeni cumhurbaşkanlığı sarayının maliyeti ile ilgili sorularına cevap vermedi.

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gazetecilerin yeni cumhurbaşkanlığı sarayının maliyeti ve çözüm sürecinde gelinen noktaya ilişkin sorularına hayret ettiğini söyledi. Gül, "Siz gazetecisiniz, soracağınız soru... Dünyada yer yerinden oynuyor. Kudüs’te bütün Müslümanların kutsal mekânlarına saldırılar oluyor, zannettim ki bunlardan sorarsınız." dedi.

Abdullah Gül, Cuma namazını Sarıyer'deki Orman Bölge Müdürlüğü'nde yer alan camide kaldı. Namaz çıkışı Gül ile gazeteciler arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Gül’e önce Beşiktaş maçı ile ilgili değerlendirmesi soruldu. Gül bu soruyu, caminin önünde olduğu gerekçesiyle cevaplamak istemedi. Sonra kendisine çok tartışılan yeni cumhurbaşkanlığı sarayının maliyeti hakkında görüşleri soruldu. Gül gazetecilerden başka soru sormasını istedi. Bir gazeteci de Gül’e çözüm süreci ile ilgili görüşleri ve sokak eylemleri hakkında düşüncelerini sordu. Bu soruyu da reddeden Gül, “Ben hayret ettim. Siz gazetecisiniz, soracağınız soru... Dünyada yer yerinden oynuyor, Kudüs’te bütün Müslümanların kutsal mekânlarına saldırılar oluyor, zannettim ki bunlardan sorarsınız.” karşılığını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri