Guilherme Sitya: Düştüğümüz yerden kalkıyoruz 

Konyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Guilherme Sitya, Kayserispor karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.

Yıldız futbolcu yaptığı açıklamada, “Maçın başında sadece Kayserispor oynadı. Takımımız gerçekten iyi bir performans sergileyemedi. Oyuna silik başladık ve başlangıçta zorlandık. Bizim için zor bir müsabakaydı. İkinci yarı ise daha iyi motive olduk. Birbirimizi motive ettik. Bunun beraberinde bütün maçın hakimiyeti bizdik. Doğal olarak da galip gelmiş olduk. Son haftalarda basit goller yiyip bu duruma düştüğümüz çok oluyor. Artık buna bir şekilde engel olabilecek kapasitedeyiz oyuncular olarak. Hoca gurubumuzda olsun bir şekilde düştüğümüz yerden kalkabiliyoruz” diye konuştu.

Kayserispor ağlarını attığı penaltı ile  havalandırarak Süper Ligde 3. golünü kaydeden Sitya penaltı yorumunda bulundu 

Brezilyalı sol bek, "Penaltı durumlarında topu beyaz noktaya koyduğunuzda çevrenizle tüm ilişkiyi kesmeniz gerekiyor. artık Sadece siz ve kaleci vardır. Daha önce attığım penaltıları rakip kalecinin analiz ettiğini düşünerek bazen kalecilere yeni sürprizler yapmak gerekiyor. Penaltı atarken de arkadaşlarım bana güvendi. Önemli olan elbette kazanmaktı" dedi. 

 Sitya  maç sonu yaptığı açıklamaların dışında ise sosyal medyadan camiaya mesaj veren bir paylaşımda bulundu.   Başarılı oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Sahip olduğumuz bu Konyaspor ruhu ile asla pes etmeyeceğiz! Unutmayın biz Konyaspor’uz!”

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri