Gücümüz yetmedi

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Galatasaray Liv Hospital karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü hakim. Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, “İlk yarıda iyi oynadık ama 3. Çeyrekte her şey tersine gitti.” dedi.

Beko Basketbol Lig’inde geçtiğimiz hafta Galatasaray Liv Hospital’a mağlup olarak elindeki ciddi bir avantajı kaçıran Selçuk Üniversitesi’nde moraller bozuk. Sarı mavili takımda Fenerbahçe maçı hazırlıkları ise Torku 19 Mayıs Arena’da devam ediyor.

3. ÇEYREKTE AYNI SIKINTILARLA KARŞILAŞTIK
Selçuk Kartalları’nın Basın Sözcüsü Tunahan Turhan oldukça önemli bir karşılaşama olan Galatasaray Liv Hospital maçına iyi başladıklarını belirtirken, “Maçta ilk yarı gerçekten muhteşem bir performans sergiledik. Bu hepimizi umutlandırdı. Ancak 3. Çeyrekte yine aynı sıkıntılar baş gösterdi ve bu netice doğdu. Gerçekten güçlü bir rakip ile oynadık. Yorgun olmaları ya da diğer sebepler kendilerini fazla etkilemiyor. Gücümüz yetmedi. Yinede güzel bir mücadele neticesinden oradan galibiyetle ayrılmak isterdik. Artık önümüzdeki bir diğer önemli karşılaşmaya odaklanmamız lazım” dedi.

FENERBAHÇE’YE SÜRPRİZ YAPABİLİRİZ
Fenerbahçe maçının öneminin daha da arttığını belirten Turhan, “Bildiğiniz gibi durumumuz ortada. Bizim artık öyle büyük rakip, küçük rakip gibi bir tercih şansımız yok. Anadolu Efes’e sahamızda bir sürpriz yapmıştık. Bunu büyük taraftarımızın da desteği ile yineleyebiliriz. Zorlu olacağı kesin. Ancak şu anda her şey yolunda. Eksik veya sakat oyuncumuz bulunmuyor. Yabancılar konusunda ise son kararı hocamız verecek. Umarız bu maçı kazancağız. Çalışmalarımız bu yönde.” dedi.
Fenerbahçe maçının Torku Arena’da oynanacağının altını çizen Turhan, “Yeni yapılan spor salonunda oynamayı bizde isterdik ancak bazı sıkıntılar nedeniyle bunu gerçekleştiremiyoruz. Fenerbahçe maçımızı Torku 19 Mayıs Arena’da oynayacağız. Bunun dışındaki bilgiler gerçek değildir.” dedi.

DÜĞÜM MERSİN’DE ÇÖZÜLECEK
Ligde kalmak adına ellerinden geleni yaptıklarını belirten Tunahan Turhan sözlerini şöyle sürdürdü, “Önümüzde çok önemli bir Mersin maçı var.  Yanlış hatırlamıyorsam 5 ve daha üstü farklı mağlup etmemiz lazım. Bunu başarırsak düğümü çözeriz. Bu sezon ligde kalmak adına ne gerekiyorsa yapacağız. Bizim buna inancımız tam. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza güvenimiz tam.”

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri