Güçlü ve Okcu Aileleri akraba oldu

Şehrimizin tanınmış simalarından Güçlü ve Okcu aileleri evlatlarını evlendirmenin mutluluğunu yaşarken, Ali Emir ve Ayşe Zülal çifti de bir ömür mutluluğa ‘evet’ demenin sevincini yaşadı.

Melih ve Tuğba Güçlü çiftinin oğlu Ali Emir ile Mustafa ve Reyhan Okcu çiftinin kızı Ayşe Zülal dünya evine girdi. Diltaş Kongre Merkezi Kır Bahçesi’nde gerçekleşen nikah ve düğün merasiminde genç çiftin nikahlarını Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş kıyarken, şahitliklerini ise AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek ile Mustafa Hakan Özer, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı yaptı.

Siyaset ve iş dünyasının seçkin simalarının katıldığı nikah ve düğün merasiminde, Güçlü ve Okcu aileleri kendilerini yalnız bırakmayan misafirleriyle yakından ilgilenirken, davetlilere geleneksel Konya Düğün Pilavı ikram edildi. Merhaba Gazetesi olarak, Ali Emir ve Ayşe Zülal çiftine mutluluklar diler, Güçlü ve Okcu ailelerini de tebrik ederiz.

Mehmet Ali NURULLAHOĞULLARI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri