Güç olmalıyız

TÜFAD Konya Şmubesi’nde geçtiğimiz Pazartesi günü gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul sonrasında başkanlık görevine gelen Tuncay Şimşek, seçimin geride kaldığını ve artık birlik ve beraberlik zamanı olduğunu ifade etti.

Pazartesi günü gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul sonrasında TÜFAD Konya Şubesi Başkanlığı görevine gelen Tuncay Şimşek, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen kongre sonrasında yine yollarına birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceklerini söyledi.

“HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
Kongre sonrasında Merhaba Gazetesi Spor Servisi’ne açıklamalarda bulunan Başkan Tuncay Şimşek artık çıtayı daha yukarılara taşımaları gerektiğini söyledi. Şimşek, “Burada önemli olan Konya’nın, TÜFAD  Konya Şubesi’nin kazanmasıydı. Allah’a şükür kazandık onu da. Bundan sonrasında çıtayı en iyiye, en güzele, en aşılmaza taşımaya çalışacağız. Bunu da tek başımıza değil, hep birlikte gerçekleştireceğiz. Sadece ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın çabalarıyla bunu gerçekleştirmek zor. Tüm camiamızın katkıları ile bunu gerçekleştireceğiz. Bizi bu göreve layık görüp oy verenlere teşekkür ederim.” dedi.  

“HER ALANDA BİRLİK OLMALIYIZ”
Birlik ve beraberlik konusuna özellikle vurgu yapan Başkan Şimşek sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Gerçekten memleketimiz zor bir süreçten geçiyor. Böyle durumlara birlik ve beraberlik içerisinde olmak lazım, her alanda. Bizlerde TÜFAD çatısı altında iki grup var, seçimlerde iki aday vardı mantığı ile değil de birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Çıtayı daha da yukarıları taşımak adına birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri