GS'liler çalım resitali izleyecek - video haber

Galatasaray'ın yeni transferi Juan Pablo Pino, formasını giydiği tüm takımlarda zor pozisyonlarda attığı çalımlar ve kendine özgü dansı ile taraftarın gönlüne taht kuruyor.

İşte Pino'nun çalımları:


Fransa'nın Monaco takımından transfer edilen Kolombiyalı futbolcu, gol sevinçlerde yaptığı danslarla tanınıyor. Ülkesindeki taraftarları attığı çalımlarla büyüleyen Pino, gol sonrası sevinçlerinde taraftarın yanına kadar giderek dans ediyor.

Genç Yıldız, çok sayıdaki rakip defans oyuncusunu aynı anda çalımlayarak geçmesiyle ve imkansız pozisyonlardan topu kurtarması nedeniyle Kolombiya'da "Sihirbaz" anlamına gelen "El Mago" lakabını aldı.

Yüksek hızı ve çalım yeteneğiyle, Galatasaray'ın yollarını ayırdığı Keita'yı anımsatan Pino'ya takılan "Sihirbaz" lakabı, futbolcunun Monaco kariyerinde de medya tarafından sıkça dile getirildi. Fransız taraftarlar, Monaco'da forma giyen genç yeteneği, hemen her karşılaşmada "Bize
Sihir Yap" yazılı pankartlarla karşılıyordu.

Genç futbolcunun en önemli özelliklerinden bir tanesi de, defansın arkasına ofsayta düşmeden sarkması ve bu taktikle gol yollarını zorlaması.

www.haberx5.blogspot.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri