Grekoromende Madalya Umudu Cumartesiye Ve Pazara Kaldı

Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te devam eden Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası’nda Türkiye’nin grekoromendeki madalya umudu cumartesi ve pazar günü yapılacak müsabakalara kaldı.Şampiyonada bugün yapılan grekoromen müsabakalarında...

Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te devam eden Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası’nda Türkiye’nin grekoromendeki madalya umudu cumartesi ve pazar günü yapılacak müsabakalara kaldı.

Şampiyonada bugün yapılan grekoromen müsabakalarında mindere çıkan Metehan Başar ve Şeref Tüfenk şampiyonadan elendi. 85 kiloda mücadele veren Başar, Çek rakibi Artur Omarov’a ilk turda yenildi. Grekoromendeki bir diğer güreşçi Şeref Tüfenk ise 75 kiloda çıktığı minderde Japon rakibi Hiroyuki Shimizhu’a yenildi.

Başar ve Tüfenk'i mağlup eden Çek ve Japon güreşçilerin sonraki turlarda yenilmesi üzerine iki güreşçimiz de tribüne çıktı.

Grekoromen stilde yarın yapılacak müsabakalarda ise 80 kiloda Selçuk Çebi, 66 kiloda Atakan Yüksel ve 130 kiloda Rıza Kayaalp mindere çıkacak. Şampiyonanın son günü 14 Eylül’de ise 59 kiloda Fatih Üçüncü, 71 kiloda Yunus Özel ve 98 kiloda Cenk İldem madalya umuduyla mücadele verecek.

8 Eylül’de başlayan şampiyonada Türkiye’nin 1 altın 1 gümüş ve 3 bronz madalyası bulunuyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri