Gözü kapalı Konyaspor'a geldim

Tümosan Konyasporlu oyuncular zorlu Beşiktaş maçı öncesinde Konya Store’de düzenlenen organizasyonla yeşil-beyazlı taraftarlarla bir araya geldi.

Tümosan Konyasporlu oyuncular zorlu Beşiktaş maçı öncesinde Konya Store’de düzenlenen organizasyonla yeşil-beyazlı taraftarlarla bir araya geldi. İmza gününe futbolcular Blaz Kramer, Allassane Ndao ve Melih İbrahimoğlu katıldı.

BLAZ KRAMER: ÇOCUKLARI MUTLU ETMEK GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL

Programda açıklamalarda bulunan Blaz Kramer,"Taraftarla buluşmak güzeldi. Çocukları mutlu etmek, onları mutlu görebilmek bu organizasyonda benim adıma da mutluluk verici. Adaptasyon sürecim çok zorlu geçmedi. Gerçekten çok sıcak ve hoş karşılama oldu. Böylece adaptasyon sürecim hızlı oldu. Oynadığım 4 maçta hava koşulları,Türkiye şartları ve oyun stili bakımından çok tatmin olmasam da oynadıkça daha iyi duruma geleceğim' düşünüyorum.

Gol attığımda asist yaptığımda skora katkı sağladığımda mutlu olabilirim ama takımca kazanabilmek ve pozitif dönebilmek önemli olan. Beşiktaş maçından puan ya da puanlarla dönmek önceliğim olacaktır. ilerleyen süreçte oynadıkça skor katkısı da yapacağıma inanıyorum. Türkiye Ligi daha çok geçiş oyunlarının oynandığı bir Lig. Ben de buna hızlı şekilde uyum sağlayacağımdır. Çünkü ben de geçiş oynamayı seven bir oyuncuyum' diye konuştu

GÖZÜ KAPALI KONYASPOR’A GELDİM

Tümosan Konyaspor’un yeni transferi Melih İbrahimoğlu da imza günü ile ilgili açıklamalarda bulundu

İbrahimoğlu şunları söyledi:

Benim için çok özel bir gün. Türkiye'de ilk defa böyle bir imza gününe katılıyorum oyuncu olarak. Taraftarın futbolcuları çok sevdiği belli. Bizler de onları seviyoruz. Böyle bir etkinlik nedeniyle teşekkür ediyorum Beşiktaş çok iyi ve zor bir rakip. Puan alınmayacak bir rakip değil inşallah güzel bir sonuçla döneceğiz Konya'ya. Her oyuncu kendisini göstermeye çalışıyor takımda. Ben de kendimi göstermeye çalışıyorum. Elimden geleni yapıyorum. Sağ olsun hocamız da bana bu şansı veriyor. Bu şansları iyi değerlendirip takıma katkı sağlamak hedefindeyim.

Kendimi orta sahada daha rahat hissediyorum ama hocamız nerede şans verirse o mevkide oynarım. Süper Lig benim için büyük bir seviye.Avrupa'da da oynadım ama Süper Lig daha güçlü ve mücadelenin olduğu bir Lig. Futbol olarak da ilerleyen bir Lig. Türkiye'ye oynamak hoşuma gidiyor. Ligi orta sıralarda bitirmek istiyoruz. inşallah güzel sonuçlarla güzel günlerimiz olur.

Konya büyük bir şehir ve Konyaspor da büyük bir camia. Konya şehri de hoşuma gidiyordu Türkiye'ye tatile geldiğimde. Konya'ya gelmişliğimde vardı önceden. Konya hoşuma gidiyor. Türkiye Ligin' takip ettiğim için Konyaspor benim için enteresan ve hoşuma giden bir takımdı. Şans da denk geldi. Konyaspor beni isteyince gözüm kapalı geldim.”

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri