Göztepe’yi yıkan iki isim haftanın 11’inde

Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın en iyi 11'i belli oldu. OPTA verilerine göre hazırlanan en iyi 11'de Göztepe'yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Konyasporldan iki oyuncu yer aldı.

Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın en iyi 11'i belli oldu. OPTA verilerine göre hazırlanan en iyi 11'de Göztepe'yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Konyasporldan iki oyuncu yer aldı. Yeşil-beyazlı ekip, gollerin asistini yapan Serdar Gürler ve takımına galibiyeti getiren golleri kaydeden Sokol Cikalleshi, en iyi 11'de kendine yer buldu.

Göztepe ağlarını iki kez sarsarak ligdeki gol sayısını 4'e çıkaran Sokol Cikalleshi, maçı sonunda galibiyeti değerlendirdi.

Arnavut forvet, "Zor maçtı. Oyuna istediğimiz gibi başlayamadı. Rakip baskılı bir oyun sergiledi. Biraz zorlandık ama ilk golü bularak avantaj yakaladık. İkinci golü de bulduğumuz için daha rahat ettik. Farklı da galip gelebilirdik ama önemli olan kazanmaktı. Bu standardımızı korumak istiyoruz. Serdar' tebrik ediyorum. İki güzel asist yaptı. Harikulade bir iş çıkardı. Ayrıca kendisinden de özür diliyorum. Orada pas vermem gerekiyordu. Bir sonraki oyunlarda kendisine

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri