Göztepe provası bugün

Pazar günü Göztepe ile zorlu bir 90a çıkacak olan Konyasporda hazırlıklar sürerken, yeşil-beyazlı ekibin genç futbolcusu Recep, Kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak, maçı rahat bir şekilde kazanırız

Pazar günü Göztepe ile zorlu bir 90’a çıkacak olan Konyaspor’da hazırlıklar sürerken, yeşil-beyazlı ekibin genç futbolcusu Recep, “Kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak, maçı rahat bir şekilde kazanırız” dedi

 

 

Konyaspor’da, Pazar günü iç sahada Göztepe ile oynanacak ilik yarının son maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla devam ediyor. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan çalışmaya Serbay Yağız ile A2 Takımında yer alan oyuncular katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top tekniğine dayalı pas çalışması ve toplu-topsuz yapılan koşularla devam etti. Oyuncular daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Oldukça çekişmeli geçen ve futbolcuların hırslı bir görüntü verdiği antrenman maçını turuncu takımı 4-2 yenen gri takım kazandı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Çalışmalar bugün de akşam saatlerinde taktik antrenmanıyla sürdürülecek.

 

Göztepe’yi yenerek ikinci yarı öncesi moral depolamayı amaçlayan Konyaspor, bu karşılaşmanın ardından 20 veya 21 Aralık’ta Torku Şekerspor ile kupa maçında mücadele edecek. Yeşil-beyazlı takımda kupanın ardından futbolculara 25 Aralık’a kadar izin verilecek. 26 Aralık’ta Antalya’da toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak olan Kartalların bu kampı 8 Ocak’ta tamamlanarak takım Konya’ya dönecek. Konyaspor, bu arada kupada tur geçilmesi halinde 3. kademe maçına çıkacak.. Bank Asya 1. ligde ikinci yarı 14-15 Ocak 2012 tarihlerinde başlaması planlanmakta.

 

RECEP, DÜŞÜNCEMİZ 3 PUAN

 

Konyaspor’un genç oyuncusu Recep Aydın, Bank Asya 1. Lig'in 16. haftasında iç sahada oynayacakları Göztepe maçında galibiyetten başka bir sonucu düşünmediklerini ve kazanarak hem üst sıralardan kopmamak hem de devre arasına moralli girmek istediklerini belirtti.
Bank Asya 1.Lig'de her hafta zorlu maçlar oynadıklarını söyleyen genç oyuncu Recep, Göztepe maçıyla ilgili açıklamasını şöyle sürdürdü. "Resmi olarak bu sezon sahamızda oynayacağımız son maç Göztepe karşılaşması. Hazırlıklarımız gayet iyi devam ediyor. Amacımız kendi sahamızda oynayacağımız maçtan 3 puanla ayrılarak hem sezonun ilk yarısını üst sıralardan kopmadan tamamlamak hem de devre arası tatiline moralli girmek istiyoruz. Rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor. Zaten 12 maçtır kaybetmediğimiz için rakiplerimiz bizimle oynadıkları maçlara daha hırslı olarak çıkıyor. Kendi oyunumuzu oynar ve mücadelemizi devam ettirirsek Pazar günü sahadan istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz."
Kendisi ve takım açısından 15 maçlık periyodu da değerlendiren Recep Aydın, bu konuda da şunları söyledi.

 

"Bakıldığında 15 maçlık süreç bizim adımıza göz açıp kapayıncaya kadar geçti diyebiliriz. Çünkü sıkıştırılmış bir fikstür doğrultusunda maçlarımızı oynadık. Ligin en az kaybeden, en az gol yiyen ve deplasmanda yenilmeyen takımıyız. Sezon başında yola çıkarken bizlerde dışarıdan gelen 'Bu takım küme düşmemeye oynar' söylemlerini duyuyorduk. Ama bugün gelinen nokta ortada. Aldığımız sonuçlar ve puan cetvelindeki yerimiz başarı. Daha iyisini yapabilirdik. Şanssız maçlarımız oldu. Berabere kaldığımız maçlardan 3 tanesini kazanmış olsaydık bugün ligin zirvesindeydik. Her şeye rağmen iyi takım olduğumuzu biliyoruz. İkinci yarı daha zor geçecek. Fakat birlik beraberliğimizi üst seviyeye çıkartarak kenetlenmemizi arttırarak zorlukların üstesinden geleceğiz."

 

Türkiye Kupası 2. kademesinde Konya Torku Şekerspor ile gerçekleşen eşleşmeyi de değerlendiren oyuncumuz Recep Aydın, "İlginç ama bir o kadar da iyi bir kura. İki takımda deplasmana gitmeyecek. İşin iyi tarafı. Diğer bir başka iyi tarafı ise Konya'nın iki takımından birinin kupada yoluna devam edecek olması. Her şeyin hayırlısı. İyi bir maç olur ve hak eden kazanıp yoluna devam eder" şeklinde konuştu.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri