Göztepe mesaisi başlıyor

Adanaspor beraberliğiyle ligdeki yenilmezlik unvanını koruyan Konyasporda gözler, bu hafta iç sahada oynanacak olan Göztepe maçına çevrildi

Adanaspor beraberliğiyle ligdeki yenilmezlik unvanını koruyan Konyaspor’da gözler, bu hafta iç sahada oynanacak olan Göztepe maçına çevrildi. Yeşil-beyazlıların tek hedefi ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak

 

Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor devre arasına girmeden önce oynayacağı son karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yapacağı tek idmanla başlayacak. 2011-2012 sezonunun ilk yarıda oynayacağı son iç saha maçında Göztepe ile 18 Aralık Pazar günü karşılaşacak yeşil-beyazlılar bugünkü çalışmasını saat 16.00’da Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapacak. Yeşil-beyazlılarda kart cezalısı Perez dışında eksik bulunmuyor. Konyaspor’un İspanyol oyuncusu Alvaro Mejia Perez, Adanaspor ile oynanan maçta gördüğü sarı kart ile 4 sarı kart limitini doldurdu ve cezalı duruma düştü. Perez Göztepe ile Bank Asya 1.Lig’in 16.haftasında 18 Aralık Pazar günü yapılacak maçta forma giyemeyecek. Ayrıca yeşil beyazlılar Adanaspor karşısında aldığı 0-0’lık sonuçla beraberlik sayısını 9’a çıkarttı. Lig’de beraberlik rekoruna doğru koşan Konyaspor, aynı zamanda aldığı 9 beraberlikten 6’sını 0-0’lık sonuçla tamamladı.

 

KAYBETMEMEYİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMEK GÜZEL

 

Takım olarak 12 maçtır yenilmediklerini ve bunu bir alışkanlık haline getirdiklerini ifade eden Konyaspor’un genç oyuncularından Ali Dere, Adanaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve karşılığını da 1 puanla aldıklarını söylerken, Göztepe maçını kazanıp devre arasına moralli girmek istediklerini belirtti. Adanaspor karşısında deplasmanda son düdüğe kadar iyi mücadele ettiklerini söyleyen genç oyuncu Ali Dere, “Diğer maçlar gibi bu maçında zor olacağını biliyorduk. Belki diğer maçlara oranla daha az gol pozisyonuna girdik ama kalemzde de gol görmedik. Her şeye rağmen alınan 1 puan çok değerli. 12 maçtır yenilmeyen ve bunu alışkanlık haline getiren bir takımız. Bu bizim en büyük karakteristik özelliğimiz oldu. Bunu devam ettirmek için mücadelemizden bir an olsun vazgeçmeyeceğiz. Ben takım arkadaşlarımı ve Adanaspor’u kutluyorum. Artık önümüzde iç sahada Göztepe ile oynayacağımız ilk yarının son maçı var. O maçı kazanarak devre arasına puan kayıpsız ve moralli girmek istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.

 

TÜRKİYE KUPA’SINDA KURA GÜNÜ

 

Konyaspor ve Torku Şekerspor’un da mücadele vereceği Türkiye Kupası 2.kademe maçlarının kura çekimi bugün saat 11.00’de Ankara’da yapılacak. Tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak maçlarda ilk turda başarılı olan 11, 2010-2011 sezonu sonunda Spor Toto Süper Lig’den düşen 3 takım ve aynı sezon Bank Asya 1.Lig’de oynayan, Spor Toto Süper Lig’e yükselemeyen 14 takımın oluşturacağı 28 takım mücadele verecek. Kupada iki temsilcimizin yöneticileri de bugünkü kura çekimine katılacak. Konyaspor ile Torku Şekerspor’un birbirleriyle eşleme durumu bulunuyor.

 

Konyaspor camiasının yakından tanıdığı iki genç işadamı Ramazan Özbek ve Mehmet Aytaç, Konyaspor’un Adana deplasmanındaki tüm masraflarını karşılayarak Konyaspor’a sıkıntılı günlerinde bir nebzede olsa destek oldular. Maç sonrasında da takıma yemek veren Konyalı işadamları “Keşke bugün galibiyetle şehrimize dönseydik. Ama olmadı. Yine de futbolcularımızı kutluyoruz” dediler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri