Gözler yabancılarda

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi'nde yabancı oyuncular takımın ligdeki konumuna büyük katkı sağladı

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi'nde yabancı oyuncular takımın ligdeki konumuna büyük katkı sağladı. Sarı-mavili ekibin bugüne kadar oynadığı maçlarda takıma büyük katkı sağlayan yabancı oyunculara zorlu maçlarda da büyük görevler  üstlendi. Clark ve Granger'ın performansı 2. yarıda da takım için büyük önem taşıyor. William Clinton Clark ilk devrenin sonunda takımın sayı, asist, ribaund ve blok lideri oldu. Takımın diğer yabancısı Jeremy Bendara Granger ise Clark'tan sonra takıma büyük katkı yapan diğer isim oldu.

William Clinton Clark 17 maçta toplam 9 saat 16 dakika oyunda kaldı.Clark bu maçlarda 258 sayı üretirken 60 asist 20 top çalma 55 top kullanma ve 10 blok yaptı. Sezon başında Torku Selçuk Üniversitesi'ne gelen yabancı oyuncu bu istatistiği ile liderlik koltuğunda oturan takımına büyük katkı sağladı. William Clark oynadığı 15 maçta en fazla sayıyı 26 sayı ile Trabzon Basketbol karşısında buldu. Yabancı oyuncu son oynanan Final Gençlik maçında 24 sayı, Bandırma Kırmızı karşısında 23 Maliye Milli Piyango karşısında 21 Pertevniyal ve İstanbulspor maçlarında ise 20 sayı üretti. Clark diğer maçlarda ise 20 sayının altında ortalama ile oynadı. Jeremy Bendara Granger 17 maçta 9 saat 16 dakika oyunda kaldı.Granger oyunda kaldığı toplam süre içerisinde 256 sayı üretti. Yabancı oyuncu oynadığı maçlarda 41 asist 17 top çalma 28 top kullanma 1 blok yaptı. Jeremy Granger oynadığı 17 maçta en fazla basketi 24'er sayı ile Trabzon Basketbol, Maliye Milli Piyango ve Göztepe Sportif maçlarında kaydetti. Yabancı oyuncu İstanbul Büyüşehir Belediyespor maçında 21 ve Vestel maçında ise 20 sayı attı. Granger bu maçların dışında 20 sayının altında kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri