Gözler Uşaka çevrildi

Best Balıkesiri mağlup ederek yeniden liderlik koltuğunu oturan Selçuk Üniversitesi, zirveyi bırakmak istemiyor

Best Balıkesir’i mağlup ederek yeniden liderlik koltuğunu oturan Selçuk Üniversitesi, zirveyi bırakmak istemiyor. Hafta sonu Uşak Üniversitesi ile karşılayacak olan temsilcimiz nazırlıklarına bugün başlıyor

 

Best Bılakesirspor’u yenerek zirveyi yeniden ele geçiren Torku Selçuk Üniversitesi kalan 5 maçı da kazanarak normal sezonu lider tamamlamak istiyor. Sarı-mavili ekip Uşak Üniversitesi maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden ve 33. haftayı lider olarak tamamlayan temsilcimiz Selçuk Üniversitesi’nde moraller yerinde. Sarı-mavili ekipte gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Uşak Üniversitesi maçına çevrildi. Best Balıkesir maçının ardından 2 gün izin kullanan sarı-mavililer hazırlıklarına bugün başlayacak.

Başantrenör Ahmet Kandemir yönetiminde yapacağı kondisyon ve taktik antrenmanları ile bu zorlu maça hazırlanacak olan temsilcimiz cumartesi günü karayoluyla Uşak’a giderek kampa girecek. Akhisar maçında ceza aldığı için Best Balıkesir maçında takımının başında yer alamayan Başantrenör Ahmet Kandemir maçı tribünden takip etti. Takımın başında bulunan yardımcı antrenör Semih Uslu Best Balıkesir maçında oyunun hakiminin kendileri olduğunu ve bunu 3. periyotta bariz bir şekilde ortaya koyduklarını ifade etti. Uslu ayrıca savunma adına büyük gelişmeler kaydettiklerini ve her geçen daha az sayı yediklerinin altını çizdi.  

Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı İbrahim Çınar ise, sezonu lider bitirmek istediklerine dikkat çekerek, “Artık son 5 haftaya girildi. Üçü deplasmanda olmak üzere kalan 5 maçımızın en az 4’ünü kazanarak birinci ya da en kötü ikinci olmayı hedefliyoruz. Play-off serisinde saha avantajına sahip olmak adına normal sezonu ilk iki takım arasında bitirmek çok önemli. Teknik kadromuz ve oyuncularımız bunu çok iyi biliyor. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda mücadeleye devam edeceğiz ve öncelikli olarak saha avantajını elimize geçireceğiz” dedi.

Selçuk Üniversitesi’nin iki yıldır kapısından döndüğü Beko Basketbol Ligi’ne bu sezon mutluk suretle ulaşmayı arzu ettiğine dikkat çeken Çınar, “Konya her alanda olduğu gibi sporda da en üst kategoride olmayı hak ediyor. Torku Selçuk Üniversitesi de tesisleriyle, ekonomisiyle, taraftar potansiyeliyle Beko Basketbol Ligi’nde olması gereken bir takım. Geçmişte lige renk katan bir ekip olarak yeniden devler arasına girmeyi, o arenada başarıyla mücadele etmeyi hedefliyoruz. Takımımız bugüne kadar çok iyi mücadele etti ve Beko Basketbol Ligi’ne çıkmayı hak eden bir performans ortaya koydu. İnşallah sonu da güzel olacak ve arzuladığımız başarıya ulaşacağız” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri