Gözler Tütüneker'de

Hasan Dağlı ve Zeki Çimenin İstanbulda görüşme yaptıkları Uğur Tütünekerin Konyaya sıcak baktığı, gelmemesi halinde ise ibrenin Hüsnü Özkara ile Kemal Özdeşe çevrileceği bildirildi

Konyaspor’da , teknik direktör konusunda sona gelindi.. Listenin başında Uğur Tütüneker  var.. O olmazsa Hüsnü Özkara veya  Kemal Özdeş’ten birine karar verilecek.. Teknik direktör konusunda görüşmeler yapmak için İstanbul’a giden yöneticiler Hasan Dağlı ve Zeki  Çimen Konya’ya döndüler.  Metin Diyadin’in Kasımpaşa ile yeni sezonda devam  etmesi nedeniyle. Levent Eriş’ten sonra  bu teknik direktörü de listeden çıkartan yeşil-beyazlı yöneticiler, Uğur Tütüneker ile masaya oturdular.. ve karşılıklı tekliflerini sundular..

Görüşmelerle ilgili bilgi aldığımız yönetici Zeki Çimen, Konyaspor’un  içerisinde bulunduğu durum, bütçe, kulübün hedefleri  ve genel durumu hakkında Uğur hocaya  bilgi verdiklerini ve kendisinden beklentileriyle ilgili teklif aldıklarını söyledi.. Yöneticiler Dağlı ve Çimen’in İstanbul’da yapmış oldukları görüşmeyle ilgili dün  akşam yapılması gereken toplantıda  yönetim  kuruluna bilgi verilecekti.. Yeşil-beyazlı yöneticiler Uğur Tütüner’in teklifini kabul etmeleri halinde kendisi Konya’ya davet edilerek kesin anlaşma sağlandıktan sonra da sözleşme imzalanacak. Aksi halde  Hüsnü Özkara ve Kemal Özdeş’ten biriyle masaya oturulacak.. Her iki teknik adamla da ön görüşme yapıldığı kaydedildi.

Konyaspor’da yeni teknik  direktörün belirlenmesinin ardından iç ve dış transfer çalışmalarına başlanılacak  ve yeni sezon hazırlık programı netleştirilecek.  Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, hazırlıkların birinci bölümü yine Tatlıcak tesislerinde yapılacak ve ardından da takım büyük bir olasılıkla Kızılcahamam veya Davras’da kampa girecek. 

Konyaspor’da, dış transferde öncelikle Şekerspor’un genç milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner’in transferi bitirilecek. Bu konuda Şekerspor’un yeni yöneticilerinin görevi devralması bekleniyor.  Ömer Ali ile de geçtiğimiz günlerde bir ön görüşme yapıldığı ve kendisinin Konyaspor’a gelmek istediği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri