Gözler transferde

Selçuk Üniversitesi yönetimi, teknik heyetin takıma takviye istemesi halinde transfer yapacak. Başkan Yardımcısı Tınkır, “Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek için fedakarlık yapmaya hazırız” dedi
Basketbol Erkekler 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden ve hedefini Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek olarak belirleyen Torku Selçuk Üniversitesi’nde, yönetim kurulu transfer için teknik heyetin raporunu bekliyor. Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, hedefe ulaşma adına yönetim olarak fedakarlık yapmaya hazır olduklarını belirtti. Tınkır, “Teknik heyetin raporu doğrultusunda transferin son gününe kadar istenilen oyuncusu bulursak transfer edeceğiz” dedi.
Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, transfer için arayış içinde olduklarını belirterek, “Yönetim olarak başarı için kenetlendik. Biz maddi ve manevi hiçbir fedekarlıktan kaçınmıyoruz. Bundan sonrası ise teknik heyetin ve sporcuların işi. Şimdi biz eğer isteniyorsa ve varsa Beko Basketbol Ligi de dahil kim isteniyorsa yine fedekarlık yaparak kadromuzu takviye ederiz. Yeterki sporcularımız ve teknik heyetimiz, Konya basketbol camiasının yüzünü güldürsünler” şeklinde konuştu.
Takımın baş antrenörü Altar Tunçkol ikinci yarı için genel olarak umutlu olduğunu söyleyerek: “Oynadığımız hazırlık maçlarında iyi sonuçlar aldık ancak oynadığımız oyun bizim için daha önemliydi. Ortaya koyduğumuz başarılı performans bizi gelecek için umutlandırdı. Bir an önce yukarılara tırmanıp sezon sonunu en kötü ihtimalle üçüncü bitirmeyi amaçlıyoruz. Bu yüzden Hacettepe Üniversitesi maçı çok kritikti. Devreyi de iyi bitirmek istiyorduk ama olmadı. Ligin ikinci yarısında çok önemli maçlarımız var. Bu maçlar bizim sıralamamızı belirleyecek maçlar çalışmalarımıza hız vererek elimizden geleni yapıp eksilerimizi gidereceğimize inanıyorum” dedi.  
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri