Gözler Tokatsporda

Gaziosmanpaşaspor galibiyeti ile ligin son haftasına moralli giren Konya Şekerspor, 33. hafta maçında Tokatspor ile deplasmanda karşılaşacak

Gaziosmanpaşaspor galibiyeti ile ligin son haftasına moralli giren Konya Şekerspor, 33. hafta maçında Tokatspor ile deplasmanda karşılaşacak. Temsilcimizin tek hedefi ligi galibiyetle tamamlamak

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 33. haftasında deplasmanda Tokatspor ile arşı karşıya gelecek. Gaziosmanpaşaspor galibiyeti ile 44 puanla ligin 9. sırasına yükselen yeşil-beyazlılar, 2011-2012 futbol sezonuna Tokat maçı ile son verecek. Şekerspor, 34. haftayı maç yapmadan kapatacak. Lige tutunmanın hesaplarını yapan Tokatspor karşısında zorlu bir sınav verecek olan yeşil-beyazlılar, hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu gözetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncular katılırken, antrenman yaklaşık olarak 1 saat 15 dakika kadar sürdü. Çalışmalar açma germe hareketleri ile son buldu. Şekerspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ligin son haftasında Konya Şekerspor, prestij mücadelesi verirken, Tokatspor ise lige tutunmanın hesaplarını yapıyor. Lig’in alt sıralarında ise son iki haftaya girilirken Diyarbakırspor ile Tokatspor arasındaki yarış devam etti. Tokatspor’un maç yapmadan kapattığı haftada Diyarbakırspor, Ofspor ile 1-1 berabere kalarak aradaki puan farkını açma fırsatını geri tepmiş oldu. Diyarbakır, puanını 24’e çıkartırken ligin 14. sırasındaki yerini korudu. Tokatspor ise 22 puan ve 15. sırada kaldı ve ligde kalma umutlarını son iki haftaya taşıdı. 33. haftada Diyarbakırspor, kendi evinde Pendikspor ile karşılaşacak. Tokatspor ise yine kendi evinde temsilcimiz Konya Şekerspor’u ağırlayacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 32. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve 33. haftanın programı ise şöyle: Şanlıurfaspor 3-1 Çorumspor, Tepecikspor 3-2 İskenderun Demir Çelikspor, Turgutluspor 9-1 Kocaelispor, Bozüyükspor 4-0 Altay, Bugsaş Spor 2-1 Yeni Malatyaspor, Pendikspor 1-3 Balıkesirspor, Ofspor 1-1 Diyarbakırspor, Konya Torku Şekerspor 2-1 Gaziosmanpaşa. 33. hafta programı: Tokatspor-Konya Torku Şekerspor, Gaziosmanpaşa-Ofspor, Diyarbakırspor-Pendikspor, Balıkesirspor-Bugsaş Spor, Yeni Malatyaspor-Bozüyükspor, Altay-Turgutluspor, Kocaelispor-Tepecikspor, İskenderun Demir Çelikspor-Şanlıurfaspor.

ÖMER ALİ: KAZANMAYA GİDECEĞİZ

Yeşil beyazlıların genç oyuncusu Ömer Ali Şahiner Gaziosmanpaşa karşısında iyi bir galibiyet aldıklarını belirtirken, “Sezonun kendi evimizdeki son maçıydı. Bu sezon taraftarı ve camiayı yeterince üzdük bu yüzden karşılaşmadan galip ayrılmak istiyorduk. İlk dakikalarda gelen gol moralleri bir anda bozsa da daha sonradan çabuk toparlanarak, kendi sahamıza bu sezon iyi bir veda ettik. Bu da bizi mutlu etti” dedi. Ömer Ali Şahiner bu hafta oynayacakları maçla ilgili olarak ise, “Bu sezon gerçektende kendi adımıza pek bir başarı gösteremesek de, ligin kaderini belirleyen birçok karşılaşmanın ortağı olduk. Önce Balıkesirspor arından Diyarbakırspor şimdi de Tokatspor. Bu güne kadar olduğu gibi yine elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız ve sahadan galip ayrılmaya çalışacağız. Son haftayı bay geçmemiz nedeniyle zaten orada takım tatile girecek. Umarım orada kazanmak için elimizden geleni yapacağız.”

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri