Gözler Tofaş'a çevrildi

Torku Konyaspor Basketbol ligin ikinci haftasında sahasında oynayacağı Tofaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Torku Konyaspor Basketbol ligin ikinci haftasında sahasında oynayacağı Tofaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Büyük çekişmeye sahne olan ligin ilk haftasının ardından Fenerbahçe Ülker ise zirveye oturdu. Torku Konyaspor Basketbol’da gözler ikinci haftada iç sahada oynanacak Tofaş maçına çevrildi. Sezona Trabzonspor deplasmanında aldığı galibiyetle moralli başlayan ve rakiplerine göz dağı veren ekibimiz kendisi gibi ilk haftanın kazananı Tofaş karşısına da kazanmak için çıkacak. Cumartesi günü Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda saat 16’da başlayacak maçta güçlü rakibini ağırlayacak yeşil-beyazlılarda idmanlar ise yoğun tempoda sürüyor. İdmanlarını Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda yapan ekibimizde moraller ise yerinde. Torku Konyasphor yönetimi Cumartesi günü oynanacak maçta salonun tamamen dolması için bilet ücretlerini düşük tuttu. Yeşil-beyazlı yönetimden yapılan açıklamaya göre Tofaş maçının biletleri 5 TL’den satışa sunulacak. Ayrıca kombine satışları da sürüyor. MyBilet üzerinden de kombine biletler satın alınabilecek. Ücretlerin ise öğrenci için 50 TL, sivil için ise 75 TL olduğu bildirildi. Maç biletlerinin ise salon gişelerinden satışa çıkartılacağı duyuruldu. 3 bin 800 kapasiteli salonun Tofaş maçında dolması bekleniyor.

Öte yandan Türkiye Basketbol Ligi'nde 2014-2015 sezonunun ilk haftası tamamlandı. İlk haftanın son maçında Ankara'da Türk Telekom'a konuk olan Fenerbahçe Ülker, karşılaşmadan 73-61 galip ayrılarak sezona iyi bir başlangıç yaptı ve ilk haftayı averajla lider bitirdi. Galatasaray Liv Hospital, sahasında Uşak Sportif'i 94-85 yenerken, Anadolu Efes, deplasmanda Royal Halı Gaziantep'e 65-63, Beşiktaş İntegral Forex de Darüşşafaka Doğuş'a 74-71'lik skorlarla kaybetti. Ekibimiz ise Trabzon deplasmanından aldığı 76-70’lik galibiyetle ilk haftayı 4. sırada tamamladı.

Yeşil-beyazlı ekibin basın sözcüsü Tunahan Turhan, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını, galibiyet serisini sürdürmek için de kendi seyircileri önünde oynayacakları Tofaş maçını kazanmak için çaba göstereceklerini söyledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri