Gözler Tepeciksporda

Turgutluspor deplasmanından da mağlubiyetle dönen Konya Şekersporda alınan sonuçların üzüntüsü devam ediyor. 6. haftada kendi sahasında Tepecikporu konuk edecek olan temsilcimiz hazırlıklarına başla

Turgutluspor deplasmanından da mağlubiyetle dönen Konya Şekerspor’da alınan sonuçların üzüntüsü devam ediyor. 6. haftada kendi sahasında Tepecikpor’u konuk edecek olan temsilcimiz hazırlıklarına başladı

 

 

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da, üst üste aldığı yenilgilerin üzüntüsü devam ediyor. Lig’de ki mücadelesine Ofspor beraberliği ile başlayan, ardından kendi sahasında Pendikspor’u mağlup ederek 4 puan toplayan yeşil-beyazlılar, deplasmanda Bugsaşspor yenilgisi ile düşüşe geçti. Kendi sahasında lider Bozhüyükspor’a mağlup olan temsilcimiz yenilgi serisini Turgutlu deplasmanına taşını ve üst üste aldığı yenilgilerle ligin alt sıralarına doğru geriledi.

 

4 puanda kalan ve sıralamada ise bir basamak daha gerileyerek 12. sıraya düşen Konya Şekerspor önümüzdeki haftalarda iyi bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor. Ligin 6. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul temsilcisi Tepecikspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmayı çıkış maçı olarak görüyor. Kendi açısından büyük önem taşıyan maçın hazırlıklarına dün yaptığı çift idmanla başlayan temsilcimiz bugün Recep Konuk Tesisleri’ne yeniden bir araya gelecek ve çalışmalarını sürdürecek.

 

Sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirecek olan temsilcimiz öğleden sonra yapacağı topla çalışma ile günü tamamlayacak. Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanlarda ise Tepecik maçının teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını gerçekleştirecek. Kendi saha ve taraftarlarının önünde kazanarak kabuğunu kırmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda sakatlığı devam eden Okan Koç dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

 

Beyaz Grup’ta ligin 5. haftası birbirinden zorla maçlara sahne oldu. Namağlup liderliğini sürdüren Bozhüyükspor, Ofspor’u 4-0 yenerek puanını 15’e çıkardı ve zirvedeki yerini korudu. Zirve yarışını sürdüren Şanlı Urfaspor ise Gaziosmanpaşa’yı 3-2 yendi ve yarışı sürdürdü. İskenderun Demir Çelik’i 5-2 mağlup eden Balıkesirspor ise 12 puanla 3. sırada yer aldı. Haftanın en farklı galibiyetini ise Yeni Malatyaspor, Türkiye liglerinin köklü takımlarından Kocaelispor’u 9-0 mağlup ederek aldı.

 

2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan 5. hafta maçları ve önümüzdeki hafta oynanacak olan maçların programı ise şöyle: 5. hafta sonuçları: Bugsaş Spor 0-1 Pendikspor, Bozüyükspor 4-0 Ofspor, Turgutluspor 2-1 Konya Torku Şekerspor, Tepecikspor 2-0 Tokatspor, Şanlı Urfaspor 3-2 Gaziosmanpaşa, Çorumspor 0-0 Diyarbakırspor, İskenderun Demir Çelikspor 2-5 Balıkesirspor, Kocaelispor 0-9 Yeni Malatyaspor. 6. hafta maçları: Konya Torku ŞekersporTepecikspor, OfsporTurgutluspor, PendiksporBozüyükspor, Yeni MalatyasporAltay, BalıkesirsporKocaelispor, Diyarbakırspor-İskenderun Demir Çelikspor, GaziosmanpaşaÇorumspor, Tokatspor-Ş.Urfaspor.

 

Konya Şekerspor’un Teknik Direktörü Metin Altınay, Turgutlu maçını geride bıraktıklarını söyledi. Farklı kazanabilecekleri bir maçta mağlup olduklarını ve bunun kendilerini son derece üzdüğünü ifade eden Altınay; “Her gün biraz daha iyi bir futbol ortaya koyuyoruz. Yeni bir takım olmanın ve yaşadığımız uyum sürecini atlatma yolunda büyük mesafeler kaydettik. Şimdi tek hedefimiz kendi evimizde oynayacağımız Tepecik maçını kazanmak ve iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak. Bu açıdan bakıldığında bu maç bizim için ayrı bir önem taşıyor. Son haftalardaki şanssızlığa bu maçla birlikte son vererek yenide tırmanışa geçmek istiyoruz. Taraftarımız endişeye kapılmasın. Bu takım bu grupta zirveye oynayacaktır” dedi.

 

(MERHABA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri