Gözler TED Koleji’nde

Üst üste Kepez ve Gaziantep’e yenilerek moral kaybeden Selçuk Üniversitesi, TED Koleji maçının hazırlıklarına Kaptan Murat Yolcu’nun gözetiminde başladı. Temsilcimizin tek hedefi galibiyet almak
Basketbol Erkekler 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde gözler TED Koleji maçına çevrildi. Kaptan Murat Yolcu’nun gözetiminde TED Koleji maçının hazırlıklarını başlatan Sarı-mavili ekibin oyuncuları yöneticilere, “Ankara’da onurumuzla mücadele edip, üst üste alınan iki yenilgiyi telafi edeceğiz” sözünü verdiler.
Öte yandan yönetim kurulu, geçtiğimiz gün istifa eden Ayhan Kalyoncu’nun yerine göreve getirilecek antrenör konusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sarı-mavilileri çalıştıracak olan antrenör konusunda yaşanan gelişmelerin önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacağı gelen haberler arasında.
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde gözler hafta sonunda TED Ankara Kolejliler maçının hazırlıkları başladı. İyi başlayıp üst üste iki galibiyet aldığı ligde önce deplasmanda Kepez Belediyesi’ne ardından da sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediye’ye yenilen temsilcimizde Başantrenör Ayhan Kalyoncu görevinden ayrılırken, takım dün kaptan Murat Yolcu gözetiminde TED Koleji maçının hazırlıklarını başlattı.
Sabah saatlerinde kuvvet arttırıcı çalışmalar yapan Sarı-mavililer, akşam ise taktik çalışması yapacak. Yeni çalıştırıcı için temaslarda bulunan ve yoğun bir şekilde arayışlarını sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi yöneticileri, oyuncuları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Oyunculara moral veren ve güvenlerini dile getiren yöneticiler, TED Koleji maçı için galibiyet sözü aldılar.
Kaptan Murat Yolcu’nun önderliğindeki oyuncular, “Üst üste iki maç kaybederek yöneticilerimizi ve taraftarlarımız üzdük. Bu hafta deplasmanda lider TED Kolejliler ile karşılaşacağız. Ankara’da onurumuzla mücadele edip yenilgileri telafi edeceğiz.  4 maçını da kazanan TED Kolejliler’i yenmek istiyoruz. Cumartesi günü kazanan biz olacağız” dediler. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri