Gözler Sivas maçına çevrildi

İttifak Holding Konyaspor’da gözler Sivasspor ile deplasmanda oynanacak maça çevrildi.Yeşil-beyazlı camia kötü gidişatını bu maçla sonlandırmak için yoğun mesai harcıyor

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla büyük bir düşüş yaşayan ittifak Holding Konyaspor’da gözler deplasmanda oynanacak Demir Grup Sivasspor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarına pazartesi günü yaptığı idmanla başladı. Kayacık Tesisleri’nde Tekinik Direktör Aykut

Kocaman yönetiminde gerçekleşen ilk antrenmana Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında oyundan çıkan ve yapılan kontroller sonrasında dinlendirilmesine karar verilen ve takımdan ayrı çalışan Marko Jevtovic dışında tüm oyuncular katıldı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 7’ye 4 oyun ve 10’a 10 topla oyun ile devam etti. Antrenman çift kale maç ile sona erdi.

JEVTOVİC FORMA GİYEBELECEK

İttifak Holding Konyaspor'da Gençlerbirliği maçında sakatlanarak oyundan çıkan Sırp oyuncu Marko Jevtovic'in forma verilmesi halinde Sivas deplasmanında görev alabileceği ifade edildi.

Jevtovic'in yapılan sağlık kontrollerinde önemli bir durumunun olmadığı açıklandı. Sağlık ekibi tarafından dendirilmesine karar verilen Sırp orta saha oyuncusu, pazartesi günü antrenmanda takımla koştuktan sonra bireysel olarak takımdan ayrı çalıştı. Jevtovic'in cumartesi günü oynanacak Sivasspor maçında forma giymesi bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri