Gözler Rize'de

Torku Konyaspor'da Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Hasan Kabze, Kokaloviç, Djalma ve Gekas antrenmanda yer almadı

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek Torku Konyaspor, bu maçın hazırlıkları devam ediyor. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan haftanın ilk antrenmanı koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından topla çalışan takım, taktik çalışma ve açma germe hareketlerinin ardından antrenmanı tamamladı. Antrenmana, sakatlıkları bulunan Hasan Kabze, Kokaloviç, Djalma ve Gekas katılmadı.

MEHMET GÜVEN:TELAFİ EDECEĞİZ

Yeşil-beyazlı futbolcu Mehmet Güven, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçında kötü bir maç oynadıklarını, bunun bilincinde olduklarını belirtti. Vakit kaybetmeden Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladıklarını vurgulayan Güven, "Pazartesi oynayacağımız Rizespor karşılaşması bizim için bir telafi maçı olacak. Kötü futbol olmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bahanelerin arkasına sığınmak istemiyoruz. Beşiktaş karşısında takım halinde kötüydük. Bu da skora yansıdı" dedi. Güven, puan cetvelinde alt sıralarda yer alan takımların da kazanmaya başladığını, Rizespor maçıyla çıkış yakalamaları gerektiğini dile getirdi.

ERDAL: HOCANIN KARARI

Torku Konyaspor'un tecrübeli futbolcusu Erdal Kılıçaslan ise Beşiktaş maçının adeta ders niteliğinde olduğunu söyledi. Maçın ilk yarısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını anlatan Kılıçaslan, "Yenilen üç golden sonra maçı çevirmek zor. İkinci yarıdaki gibi oyuna başlasak daha iyi olurdu. Çaykur Rizespor maçında daha iyi bir futbol izlettireceğiz" diye konuştu. Kılıçaslan, son maçlarda fazla süre alamamasıyla ilgili, "Bunun kararını hoca veriyor. Oynadığım haftalarda iyi performans sergilemediğim için hoca beni yedeğe çekti. Bu gayet normal. Takımda 25 futbolcu var. İdmanlarda çalışıyorum. Hocamız şans verirse formayı giyeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri