Gözler Pertevniyal'de

Basketbol Erkekler 2. Liginde Kurban Bayramı nedeniyle hafta sonu maçlar oynanmayacak. Programı göre Pertevniyal-Torku Selçuk Üniversitesi maçı 30 Ekim Salı günü saat 18.00da yapılacak

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde maçlara bir hafta ara verilecek. Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Kurban Bayramı nedeniyle hafta sonu oynanması gereken maçların bir sonraki hafta içinde yapılacağı belirtildi. Buna göre temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nin deplasmanda Pertevniyal ile oynayacağı karşılaşma 30 Ekim Salı günü saat 18.00’da başlayacak. İzmir maçının ardından 1 gün izin yapan Torku Selçuk Üniversitesi, dün yaptığı çalışmayla hazırlıklara başladı.
Sarı-mavililerde oyunculara arefe günü yeniden izin verilecek. 3 günlük bayram tatilin ardından toplanacak olan Torku Selçuk Üniversitesi, 29 Ekim Pazartesi günü İstanbul’a gidecek. Ligde 4. haftanın programı şöyle. 30 Ekim Salı: 16.00 İzmir B.B.-Gelişim Koleji, 16.00 Başkent Gençlik-Final Gençlik, 18.00 Pertevniyal-Torku Selçuk Üniversitesi, 18.00 Bandırma Kırmızı-Vestel, 18.00 M.Uşak Üniversitesi-İstanbulspor, 18.00 Akhisar Belediye-Pi Koleji. 31 Ekim Çarşamba: 17.00 Yeşilgiresun Belediye-Best Balıkesir, 17.00 Trabzonspor-İstanbul B.B., 19.00 Darüşşafaka-Maliye Milli Piyango.

KAVASOĞLU: KADRO DERİNLİĞİ ARTMALI

Torku Selçuk Üniversitesi Antrenörü Aclan Kavasoğlu, kağıt üzerinde kolay görünen maçların her zaman zor olduğunu söyledi. Kavasoğlu şöyle devam etti: “İlk iki haftada  ligin iddialı ekipleriyle oynamanın ardından böyle bir maça çıkmak her zaman zordur. Federasyon Kupası’nı da sayarsak arka arkaya 3 önemli maç oynadık. Bu maçlar ardından böyle bir maça oyuncuları hazırlamak gerçekten zor oldu hafta içinde. İlk devre bizim basketbol kişiliğimize uymayan bir oyun ortaya koyduk. İkinci yarıda ise isteğimizi yaptık ve bu skora yansıdı. Takımda sezon başından bu yana izin yapmamanın da huzursuzluğu vardı bu da sahaya yansıdı. 2. Yarıda daha iyi oynayarak da sonuca gittik. Bizim kadromuzun derinliğini artırmamız gerekiyor. Son bir aydır ciddi maçlar oynadık ve bu kadro genişliğini sağlayamadık. Ancak bu tür maçlarda bunu yapmalıydık ve sahada bunu gerçekleştirdik. Oyuncularımızın ilerlemeleri için maç oynamaları gerekiyor. Bizde onlara bu imkanı sağlıyoruz.”

OYUNCULAR FARKLI GALİBİYET SEVİNİYOR

Üniversitespor'un oyuncuları İzmir karşısında alınan faklı galibiyet için seviniyorlar. Başarılı oyuncuların açıklamaları şöyle. Hadi Özdemir: “3’te 3 olması sevindirici ama lig oldukça uzun bir maraton. Bu galibiyet serisinin devam etmesi gerekiyor. İlk yarı gerçekten kötü oynadık ama daha sonradan toparlandık ve takım olduğumuzu gösterdik. İlk yarıdaki bu duruma küçümseme denemez ama sanırım biraz konsantrasyon eksikliğimiz oldu. 30 sayı farkla salondan galip ayrıldık. Bunun için mutluyuz. Umarım böyle devam edecektir.”

Fırat Töz: “Bu gün bizi desteklemeye gelenlere teşekkürler. Bu gün maça biraz tutuk başladık. Daha sonradan toparlanarak hak edilen bir skorla sahadan galip ayrıldık. Mutluyuz. İnşallah bundan sonraki hafUfuk Gürgen: “Kolay bir maç olmadı öncelikle onu söylemek gerekiyor. İçerde Aclan hocamızın bizi motive etmesi ile sert bir şekilde kendimize geldik. İkinci yarıda da kendimiz gibi oynayarak kazanmayı bildik. Bayram öncesi oldukça güzel oldu. Maç içersinde bazı sertlikler nedeniyle de istemediğimiz şeyler yaşadık. Olmaması gerekirdi ama bazen bu tür elektriklenmeler de olabiliyor.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri