Gözler Ormanspor’da

2. devrenin ilk karşılaşmasını Ormanspor ile yapacak olan Sarı-Mavililerde hazırlıklar yarın başlayacak. Temsilcimizde önemli bir eksiklik bulunmazken, hedef ikinci yarıya galibiyetle başlamak
Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Gurubunda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, 9 Ocak cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Ormanspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla start verecek. Teknik heyet tarafından oyunculara verilen 3 günlük izin bugün sona ererken, temsilcimizde önemli bir eksiklik bulunmuyor. Antrenör İsmail Beleş nezaretinde ilk çalışmasını yarın gerçekleştirecek olan Sarı-Mavililer hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürecek.
İlk yarı sonlarında 5’te 5 yapma hedefine ulaştıklarını ifade eden Beleş, “Ligin ikinci yarısında oynayacağımız ilk 5 maçı kazanıp dış sahada da oynayacağımız Hacettepe maçına öyle gitmek istiyoruz. Lig sonunda da puan sıralamasında ilk 2’de yer alarak hem bir rakibimizle maç yapmayıp hem de saha ve seyirci avantajını kendi lehimize çevirmez istiyoruz” şeklinde konuştu.
Öte yandan Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, takıma takviye konusunda çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, “İkinci yarıda daha güçlü bir kadro ile mücadele etmek için gerekli çalışmalarımız sürüyor. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
TB2L de 12.hafta programı belli oldu. 12.haftanın açılış mücadelesinde 8 Ocak Cuma günü Pertevniyal, Trabzonspor Basketbolu konuk edecek. 14.30 da başlayacak olan mücadelede Gelişim Koleji - Hacettepe Üniversitesi ve 15.00 da da Finalspor - Beykoz'u ağırlayacak. Temsilcimiz Selçuk Üniversitesi ise 9 Ocak Cumartesi günü Ankara deplasmanında Ormanspor ile karşı karşıya gelecek. 12.haftanın programı şu şekilde: 8 Ocak Cuma, 14.00 Pertevniyal -Trabzonspor Basketbol (Abdi İpekçi Spor Salonu), 14.30 Gelişim Koleji - Hacettepe Üniversitesi (Gelişim Koleji Spor Salonu), 15.00 Finalspor - Beykoz (Final Okulları Spor Salonu), 9 Ocak Cumartesi
15.00 Vestel - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Atatürk Spor Salonu), 15.30 Ormanspor - Selçuk Üniversitesi (M.Sait Zarifoğlu Spor Salonu) 16.00 Yeni Nesil - Düzce Gençlik (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri