Gözler Manisa'da

Karşıyaka ile sahasında berabere kalan Torku Konyaspor'da gözler Manisaspor maçına çevrildi. Zorlu maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılarda tek hedef haftalar sonra galibiyet almak

Torku Konyaspor’da, Karşıyaka maçının hazırlıkları devam ediyor. Yeni teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde çıktığı ilk maçta Karşıyaka ile berabere kalan yeşil-beyazlı takımda, teknik adamlar teknik-taktik antrenmanlarının yanı sıra futbolcularla görüşerek moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık verecek. Ligde, özellikle iç sahada kaybettiği puanlarla ilk iki yarışında şansını zora sokan ve hedef ilk 6 olarak belirlenen Torku Konyaspor’da, gözler Cumartesi akşamı deplasmanda Manisaspor ile oynanacak maça çevrildi. Cumartesi akşam oynanan Karşıyaka maçının ardından ara vermeden Pazar günü yenileme idmanıyla Manisa hazırlıklarına başlayan yeşil- beyazlılar, dün de tesislerde kondisyon ve teknik-taktik çalıştılar.

Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakat olan ve taktımdan ayrı çalışan futbolcular dışında tüm oyuncular katıldı. Hafta boyunca taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirecek olan Kartallar, Manisa’ya muhtemelen Cuma günü gidecekler. Takımda, sakat olan İshak, Erkan ve Semih dışında eksik yok. Sarı kart cezasını tamamlayan Neca kadroda yer alacak. Manisa maçına da yeni biri çıkış olarak bakan Torku Konyaspor’da hedef, 3 puan olarak belirlendi.

İHTİYACIMIZ OLAN ŞEY MAÇ KAZANMAK

Karşıyaka maçında kazanmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ancak bunda başarılı olamadıklarını belirten tecrübeli oyuncu Ali Turan, iyi yolda olduklarını ve ligde bulundukları durumu kesinlikle hak etmediklerini herkesin gördüğünü, ihtiyaç duydukları tek şeyin maç kazanmak olduğunu söyledi. Ligde bulundukları yeri hak etmediklerini Karşıyaka önünde oynadıkları oyun ile herkese gösterdiklerini belirten tecrübeli defans oyuncusu Ali Turan; "Haftalardır devam eden kötü gidişimiz var. Buna son vermek adına çıktığımız Karşıyaka maçında mücadelemiz ile galibiyeti hak ettik. Ancak değerlendiremediğimiz pozisyonlar, direkten dönen toplarımız ve verilmeyen penaltı nedeniyle bir türlü 3 puanı getirecek gol ya da golleri bulamadık. Yani mücadelemizin ve oyunumuzun karşılığını alamadığımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Alınan 1 puana sevinemiyoruz. Çünkü kaybettiğimiz 2 puan var. Yeni hocamızla yeni ve temiz bir sayfa açtık. İnşallah kalan maçlarımızda da iyi oyunumuzu ve mücadelemizi tekrarlayarak bizim adımıza hiçte iyi geçmeyen sezonun ilk devresini bitirebileceğimiz en üst sırada tamamlamak istiyoruz" dedi.

KARŞIYAKA MAÇININ YILDIZI ÖMER ALİ

Sezon başında Anadolu Selçukluspor'dan transfer edilen genç yıldız Ömer Ali Şahiner, Karşıyaka maçında takımın yıldızı oldu. Yeşil-beyazlı ekip karşılaşmayı kazanadamasa da Genç oyuncu gösterdiği performansla göz doldurdu. Bir topu direkten dönen genç oyuncunun ceza sahasında düşürülmesine rağmen penaltısı da verilmedi. Şahiner Konyaspor'a geldiği günden buyana birisi Ziraat Türkiye Kupası 13 maçta forma giyen genç yıldız toplam 898 dakika sahada kaldı. Adana Demirspor ve Gazuantep Büyekşehir Belediyespor maçlarında sonradan oyuna giren Ömer ali Şahiner diğer 11 maçta sahaya ilk 11'de çıktı. Genç yetenek bu 11 maçın sadece 2'sinde 90 dk oyunda kaldı. Diğer maçlarda ise karşılaşmaları tamamlamadan oyundan alındı. Şahiner oynadığı maçlarda 2 sarı kart gördü. Türk futbolunun gelecek vaat eden genç oyuncuları arasında yer alan Ömer Ali Şahiner Torku Konyaspor'un son oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı karşıyaka maçında 88 dakika sahada kaldı. Sahada kaldığı süre içerisinde bir topu direkten dönen Ömer Ali'nin bir de penaltısı verilmedi. Bu iki pozisyon dışında takımı adına birçok faydalı işe imza atan Şahiner ilerleyen haftalarda da takımın vazgeçilmezleri arasındaki yerine alacak gibi görünüyor.        
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri