Gözler Kolej’e çevrildi

Yeni Nesil maçını farklı kazanarak büyük moral bulan Selçuk Üniversitesi Gelişim Koleji’ne hazırlanıyor. Temsilcimiz mersin Büyükşehir Belediyespor ile zorlu maç öncesi özel bir karşılaşma yapacak

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Gelişim Koleji karşılaşmasının hazırlıklarına dün yaptığı çift antrenmanla start verdi. Antrenör Hasan Özmeriç nezaretinde sabah kondisyon ağırlıklı idman yapan Sarı Mavililer öğleden sonra ise teknik ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Yeni Nesil karşılaşmasını kazanarak Beko Basketbol Ligi’ne yükselme yolunda bir engeli daha aşan Selçuk Üniversitesi, Gelişim Koleji karşılaşmasını da kazanarak hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Sarı-mavili ekibin Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Kamanlı, bu maçta takımın özellikle yeni sisteminin oturması ve setlerin başarı ile gerçekleştirilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Yeni hocamız ile takımın bütün sistemi tamamen değişti. Oyuncularında yeni sisteme intibakları zaman alıyor ama her geçen gün daha iyi olduğumuzu ve iyi bir yolda olduğumuzu net olarak görüyoruz. Önce grup maçlarına ardından da Final Four maçlarına kadar tüm eksiklerimizi gidermek istiyoruz. Bu maçta forma giyen oyuncularımızın hepsi skora katkı sağlayarak performanslarını en üst seviyeye çıkarmaya çalıştılar. Artık grupta oynanan tüm maçlarımızı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.
Öte yandan Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı, bu hafta sonu evinde yapacağı zorlu Gelişim Koleji maçı öncesi bugün Mersin’e gidecek ve burada Beko Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi ile iki hazırlık maçı oynayacak.
Sarı-mavililerin baş antrenörü Hasan Özmeriç, tur maçlarına kadar güçlü takımlar ile bol bol hazırlık maçları oynayarak takımdaki yeni sistemin oturmasına çalıştıklarını söyledi. Kulübün Basın Sözcüsü Güven Öten ise yapılacak olan hazırlık maçlarıyla ilgili şu bilgileri verdi: “Teknik heyetimizin yönetime verdiği rapor doğrultusunda takımımız Salı ve Çarşamba günleri Mersin’de iki hazırlık maçı yapacak. Sporcularımızın ve teknik heyeti en üst seviyede İstanbul deplasmanında Yeni Nesil karşısında elde edilen galibiyet ve ortaya konulan oyun bizleri ve camiamızı son derece mutlu etti. Sporcularımızın takım olarak istek arzu ile hedefe kilitlenmelerinden son derece mutluyuz. Yeni Amerikalı oyuncumuz ile daha da güçlendiğimize inanıyoruz. Bu hafta sonu kendi evimizde Gelişim Koleji ile son haftaların en zorlu maçlarından birisini oynayacağız” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri