Gözler Kocaelisporda

İskenderun Demir Çelikspora farklı mağlup olarak moral kaybeden Konya Şekersporda gözler Kocaelispora çevrildi. Evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan temsilcimizin tek hedefi galibiyet

İskenderun Demir Çelikspor’a farklı mağlup olarak moral kaybeden Konya Şekerspor’da gözler Kocaelispor’a çevrildi. Evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan temsilcimizin tek hedefi galibiyet

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor ligin 10. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Ligde çıkış yakalamak açısından Şekerspor için büyük önem taşıyan karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başlayan yeşil-beyazlılar, Recep Konuk Tesisleri’nde günde çift idman yapıyor.

 

Kocaeli maçının hazırlıklarına başlamadan önce futbolcuları ile kısa bir toplantı gerçekleştiren teknik adam Mustafa Çapanoğlu, İskenderun karşısında alınan farklı yenilgide yapılan hataları birer birer masaya yatırdı ve futbolcularına bu konularda uyarılarda bulundu. Geçtiğimiz hafta sonu ligdeki ilk galibiyetini ve puanını Tokatspor karşısında alarak moral bulan Kocaelispor’u mağlup etmenin hesaplarını yapan Şekerspor, çalışmalarına bugün yapacağı tek idmanla devam edecek. Yarın ise teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirecek. 

 

Konya Şekerspor’da Çorum maçında kırmızı kart gören ve iki maç ceza alan kaleci Akın ve İskenderun Demir Çelik Maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Sinan turan Kocaeli karşısında forma şansı bulamayacak. Çorum maçında dördüncü sarı kartı görerek cezalı duruma düşen Tanju ise İskenderun maçında cezasını tamamladı. Tanju, teknik heyetin görev vermesi halinde Kocaeli maçında forma şansı bulamayacak. Çorum maçının 2. yarısında oyuna giren Okan Koç, İskenderun maçının da ikinci yarısında Murat Dilek’in yerine oyuna dahil oldu. Uzun süre sakatlık geçiren Tecrübeli futbolcunun durumunun her geçen gün daha iyiye gitmesi ise teknik heyeti memnun etti.

 

6 puanla 14. sırada bulunan yeşil-beyazlılar, aldığı İskenderun yenilgisi ile bir taraftan 9. haftayı da boş geçerken bir diğer taraftan da 6 haftadır devam eden galibiyet hasretini 7 haftaya çıkardı. Geçtiğimiz sezonun tam tersi bir performans ortaya koyarak sevenlerini üzen Konya Şekerspor, geride kalan 9 haftasının sonunda rakip kalelere sadece 6 gol atarken kalesinde ise 14 gol gördü. Sezona teknik adam Metin Altınay ile başlayan yeşil-beyazlılar, 6 hafta sonra teknik adam değişikliğine gitti ve takımın başına Mustafa Çapanoğlu’nu getirdi. Son üç paftalık periyotta yeni teknik adamı ile yine istediği performansı yakalayamayan yeşil-beyazlılar, bu süreçte sadece 2 beraberlik aldı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 10. hafta maçları ise şöyle: , , , , , , .

 

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri