Gözler Kocaeli’de

Rize deplasmanından yenilgi ile dönen Konyasporda gözler Kocaelispor maçına çevrildi. Zorlu maçın hazırlıklarına başlayan temsilcimiz kendi evinde oynayacağı maçtan üç puanla ayrılmak istiyor
Ligin 11. haftasında, iç sahada Kocaelispor’u konuk edecek olan Konyaspor’da hazırlıklar dün akşam başladı. Rizespor maçının ardından bir gün izin yapan yeşil-beyazlılar, dün yenileme antrenmanıyla start verdiler. 
Konyaspor’da çalışmalar bugün sabah kondisyon ve öğleden sonra teknik-taktik olmak üzere çift çalışma yapacak olan Kartallar, Perşembe günü taktik ağırlıklı idmanda Kocaelispor maçının provasını gerçekleştirecekler. Konyaspor’da çalışmalar Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlanacak ve takım Tatlıcak tesislerinde kampa alınacak. Konyaspor’da Koray ve Uğur’un sakatlıkları sürerken, bunlara Rize maçında Görkem, Volkan ve Yusuf eklendi. Bu futbolcuların tedavileri sürdürülüyor. Yeşil-beyazlı takımda bu hafta Zafer demir’in ilik 11’de yer alması bekleniyor. Serhat’ın ise hazır olması halinde oynayabileceği öğrenildi.
Bank Asya 1. ligde 11. hafta Cumartesi günü oynanacak iki maçla açılacak. Programa göre, saat 13.30’da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Adanaspor ve Dardanelspor-Hacettepe karşı karşıya gelecek. Pazar günü şu maçlar oynanacak. 13.30: Orduspor-Mersin İdmanyurdu. Kartalspor-Çaykur Rizespor. Bucaspor-Giresunspor. Kayseri Erciyesspor-Boluspor.  Kardemir D.Ç.Karabükspor-Karşıyaka. Ligde 11. hafta Pazartesi günü akşam saat 20.00’de yapılacak Altay-Samsunspor maçıyla tamamlanacak.
KONYASPOR AVERAJLA ZİRVEDE
Öte yandan Bank Asya 1. ligde 10. hafta da Konyaspor’un liderliğiyle geçildi. Sezona şampiyonluk umutlarıyla başlayan Rizespor karşısında, deplasmanda şanssız bir yenilgi alan yeşil-beyazlılar 21 puan ve gol farkıyla zirvedeki yerini korudu. Konyaspor’u 21 puanla Rizespor ve 19 puanla Altay izliyor.
4 maçı ev sahibi, 2 maçı deplasman takımlarının kazandığı, 3 karşılaşmanın da berabere sona erdiği 10. hafta da toplam 23 gol atıldı.  Bank Asya 1.Lig’de Çanakkale ve Giresunspor deplasmanda kazanana takımlar olurken, iki maçta gol sesi çıkmadı.. Haftanın en gollü karşılaşması ise 4-2 sonuçlanan Hacettepe-Erciyesspor maçı oldu. Adanaspor’dan Fevzi, Altay’dan Burak, Giresunspor’dan Suarez ve Karabükspor’dan Burak 2’şer gol atan futbolcular listesinde yer aldı. Şampiyor adaylarından Bucaspor ve Konyaspor yenilirken, Adanaspor, Boluspor, Karşıyaka, Altay ise haftayı puan kayıplarıyla kapattılar.. Haftanın en karlı takımlarından biri de evinde Kartal’ı yenen mersin oldu.
Bank Asya 1. ligde 10. haftada yapılana maçlarda hakemler 42 kez sarı ve iki kez de kırmızı karta başvurdu.. Adanaspor-Altay maçında 8 sarı kart çıkarken, haftanın en hırçın maçı ise 7 sarı ve 2 kırmızı kartın gösterildiği Hacettepe-Erciyes müsabakası oldu. Hacettepe’den kırmızı kart gören Selçuk ve Kulusiç bu hafta forma giyemeyecekler. Kocaelispor - Çanakkale maçında ise kart gösterilmedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri