Gözler İshak ve Hakan’a çevrildi

Dış transferde son imzayı Danimarka’nın Odense Blodklub takımının başarılı stoperi Jones Troest’e attıran Konyaspor’da transfer çalışmaları devam ediyor..
Dış transferi, 30 Haziran Çarşamba günü başlayacak olan hazırlık dönemine kadar yüzde 80 bitirmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı yöneticilerin yakındığı en önemli konu, kulüplerle ilişiği olmayan yerli oyuncu bulamamak..

İç transferde Erdal ile sözleşme yenileyen; dışta ise 4 yabancı ve 5 yerli oyuncuya imza attıran Konyaspor’da, Kayserispor’dan ayrılan ve iki yıllık anlaşma sağlanan Hakan ile bugün sözleşme imzalanması bekleniyor.. Şekerspor’un genç futbolcusu İshak Çakmak’ın transferi içinde görüşmeler devam ediyor.. Başkan Bahattin Karapınar, İshak’a mutlaka transfer ederek orta sahanın göbeğini İshak ve İsviçre’nin Basel takımından transfer edilen Ümit Milli Serkan Şahin’e teslim edeceklerini söyledi. Karapınar, 5 kez U21 Milli takım formasını giyen Serkan ile birlikte İshak’ın da Milli takım formasını giymeye aday olduğunu yineledi.

Yeşil-beyazlı takımda, iyi bir kaleci ve iki forvet oyuncusu transferi içinde temaslar sürdürülmekte.. Bu üç oyuncu da yabancı olacak. Ayrıca, sağ ve sol kanada iki futbolcu daha transfer edilerek transfer büyük ölçüde tamamlanacak. Forvet oyuncusu olarak Kuzey Avrupa ülkelerinden birinden iyi bir oyuncuyla görüşüldüğünü dile getiren Başkan Bahattin Karapınar, Galatasaray’dan Barış ve Aydın’ı istediklerini, ancak karşılarına çok yüksek bonservis bedeli çıktığını, bu nedenle iki oyuncuyu da askıya aldıklarını, koşulların oluşması halinde transferin gerçekleşebileceğini açıkladı.

Lig hazırlıklarına 30 Haziran çarşamba günü Konya’da başlayacak olan Konyaspor’da, birinci dönem kamp çalışmaları 16 Haziran’a kadar Kızılcahamam, ikinci dönem kampı ise 18-30 Haziran tarihleri arasında Avusturya’da gerçekleştirilecek. Kartallar, Avusturya kampında en az 4 hazırlık maçı yapacaklar. Dönüşte de sezon açılışıyla birlikte özel bir maç daha oynanacak.

Öte yandan, Konyaspor’da, geçtiğimiz hafta sonunda yapılan genel kurulda göreve gelen Bahattin Karapınar başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda görev paylaşımı muhtemelen bugün gerçekleştirilecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri