Gözler Halkbank’ta

Pazar günü Halkbank maçıyla 2. yarıya başlayacak olan Diltaş, hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Ataman, Ankaradan tüm sevenlerini mutlu edecek bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi.

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, ikinci yarıya iyi başlangıç yapmak arzusunda. Ligin ilk etabında güçlü ekiplerle karşılaşan ve alt sıralara gerileyen ancak son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Mavi-Beyazlılarda ikinci yarı hedefi Play-Off’a kalmak. Devre arasına 9 puan ve averajla 10’ncu sırada giren temsilcimiz, ligin iddialı ekiplerinden Halkbank ile Ankara’da oynayacağı maçtan en iyi sonuçla dönmek arzusunda.

Cumartesi günü sabah saatlerinde Halkbank maçının son provasını yapacak olan Mavi-Beyazlı ekip, öğleden sonra ise Ankara’ya gidecek. Takımın çalışmalarına eksiksiz ve moralli bir şekilde devam ettiğini belirten kulüp başkanı Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, “Şu an son durum iyi. Takımımız her gün çalışıyor. Geçen hafta sürekli çift antrenman yaptılar. Fizik kondisyon açığımızı kapattık. Şu an teknik taktik çalışmalar yapılıyor. Arkadaşların moralleri gayet yerinde. İkinci yarı mümkün olduğunca daha fazla puan toplayarak Play-Off’a kalmak istiyoruz” dedi.
Halkbank’ın gücünü bildiklerini ancak maçın sahada kazanılacağına inandıklarını ifade eden Mehmet Bozkurt Ataman, “Rakip, ara transfer döneminde kadrosuna takviye yaptı. Ama biz maçın sahada kazanılacağına inanıyoruz. Kesinlikle Halkbanka teslim olmayacağız. Puan ya da puanlar alabilmek için elimizden geleni yapacağız. Takımın gücü de buna müsait. İnşallah Ankara’dan yüz ağartıcı bir sonuçla döneriz” diye konuştu.
Devre arasında hazırlık maçı yapmak için bazı kulüpleri Konya’ya davet ettiklerini ancak mazeretlerinden dolayı hazırlık maçı yapamadıklarını kaydeden Ataman, “Biz gibi birçok takım hazırlık maçı yapamadı. Biz kendi aramızda sanki hazırlık maçı oynuyormuş gibi lige hazırlandık. Polis Akademisi ve Koleji ile MEF okullarını Konya’ya davet ettik ama onlar da mazeret beyan ederek gelemediler” dedi. İkinci yarı hedeflerinin Play-Off’a kalmak olduğunu da vurgulayan Ataman, “İkinci yarı mümkün olduğunca daha fazla puan toplayarak, Play-Off’a kalmak istiyoruz. Seyircileri her zaman olduğu gibi tam destek bekliyoruz. Ayrıca, İddaa konusunda bize yardımlarını esirgemeyen Milletvekili Sayın Mustafa Kalaycı beye teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri