Gözler Final maçına çevrildi

Torku Selçuk Üniversitesi'nde 15. haftada deplasmanda oynanacak Final Gençlik maçının hazırlıkları sürüyor. Evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan sarı-mavililer, hem seriyi hemde zirveyi korumak istiyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Torku Selçuk Üniversitesi’nde her şey yolunda gidiyor. 14. haftada sahasında Vestel’i konuk eden ve rakibini baştan sona üstün oynadığı maçta 83-69 mağlup ederek liderliğini sürdüren ekibimizde yüzler gülüyor. 3 yıldır Beko Basketbol Liginin kapısından dönen ve bu hedefine bu sezon sonunda ulaşmak arzusundaki sarı-mavililerde 15. haftada deplasmanda oynanacak Final Gençlik maçı hazırlıkları başladı. Günde çift çalışmaya tabi tutulan ekibimizde yönetim ise takıma takviye için çalışmalarını sürdürüyor.
Yerli bir oyun kurucuyla anlaşmak üzere olan sarı-mavililerde yabancı oyunculardan ise memnun olunduğu belirtildi. Haftanın açılış maçında Final Gençlik’in konuğu olacak Torku Selçuk Üniversitespor’da hazırlıklar ise Perşembe günü sonlandırılacak. Torku Selçuk Üniversitespor Basın Sözcüsü Kerem Öten, ligde iyi bir grafik yakaladıklarını belirterek, “Oynadığımız 14 maçtan 12’sii kazanma başarısı gösterdik. Sadece 2 kez yenildik. Tek hedefimiz takımımızı Beko Basketbol Basketbol Ligi’ne taşımak. Umarım sezon sonu sevinen taraf olacağız” dedi.
Öte yandan ligde 15. hafta programı da belli oldu. Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 15. hafta programı şöyle: 28 Aralık Cuma 14.30 Final Gençlik-Torku Selçuk Üniversitespor. 29 Aralık Cumartesi 14.00 İzmir Büyükşehir Belediyespor-Akhisar Belediyespor. 15.00 İstanbul Büyükşehir Belediye-Maliye Milli Piyango, Vestel-Gelişim Koleji. 16.00 Başkent Gençlik-Pİ Koleji. 17.00 Trabzonspor Basketbol-Mackolik.com Uşak Üniversitespor, Yeşilgiresun Belediye-Pertevniyal. 30 Aralık Pazar: 16.15 Bandırma Kırmızı-Fibrobeton İstanbulspor. 17.00 Darüşşafaka-Best Balıkesir Basketbol.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri